Αποστολέας Θέμα: Liverpool F.C.  (Αναγνώστηκε 42773 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Liverpool F.C.
« Απάντηση #75 στις: Δευ 14 Απρ 2014 23:56 »
Kαμιά πλειοψηφία δε θέλει να φύγει ο Βενγκέρ, μην αναπαράγεις αυθαίρετα πράγματα που διαβάζεις σε αμφιβόλου εγκυρότητας sites. Μην το παίρνεις προσωπικά, στο λέω για να μην εκτίθεσαι σε κόσμο που έχει εκτενή γνώση της κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση το θέμα δε λέγεται Arsenal FC, οπότε ας μη γίνει αυτή η κουβέντα εδώ μέσα.

Τώρα για τα δικά σας δεν αντιλέγω προφανώς ούτε για τα γκολ της ομάδας σας, συλλογικά ή ατομικά του Suarez - ή ακόμα και του διδύμου με Sturridge, oύτε για τον ωραίο τρόπο που γίνονται οι αντεπιθέσεις σας, εμένα η συμπεριφορά και η νοοτροπία είναι που με τρελαίνει.
Κόμπλεξ γιατί να έχω; Και πιο ιστορική είναι η Liverpool και πιο πολλούς τίτλους έχει από την ομάδα μου, αυτά δεν είναι αμφισβητίσιμα.
Αλλά όταν διαβάζω (καλά, εδώ μέσα σε μικρότερο βαθμό) τα τέρατα που γράφουν οι scousers ανά τον κόσμο, για το πώς η Liverpool είναι η η εκλεκτή ομάδα και το πώς ο μεγάλος αρχηγός Stevie G αξίζει να σηκώσει ένα πρωτάθλημα, όταν πριν ένα χρόνο ακριβώς οι ίδιοι δεν τον ήθελαν και έλεγαν ότι πρέπει να αποσυρθεί μαζί με τον Carragher, έκαιγαν φανέλες του Suarez όταν είπε ότι πρέπει να τον αφήσουν να πάει στην Αrsenal και τώρα τον αποθεώνουν (όχι τώρα, από την αρχή της σεζόν που έληξε η τιμωρία του), δεν μπορώ να μην επισημάνω την παράνοια του πράγματος και το γενικότερο στρουθοκαμηλιστικό πνεύμα. Γενικά ο όρος kopite behaviour που υπάρχει στο Νησί δηλώνει αυτό ακριβώς το πράγμα και δεν είναι τυχαίο το πόσο διαδεδομένος είναι.

Γενικά αν το πάρετε μαγκιά σας, δεν αντιλέγω. Αλλά μη μου λέτε για παράδειγμα ότι δεν ευνοήθηκε χτες η Liverpool, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι όταν ήρθε η Arsenal στο Anfield έφαγε 5 ή 6 γκολ. Ή ότι στο τάδε παιχνίδι η Chelsea ευνοήθηκε (σε ένα 2-2 με τη west brom για όποιον ενδιαφέρεται), άρα δεν πρέπει να λέγεται τίποτα. Δεν είναι επιχειρήματα αυτά τώρα, αν είναι δυνατόν.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τρι 15 Απρ 2014 21:15 »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 15:15 »
Μετά το χθεσινό Χ της Σίτι με την Σάντερλαντ, είμαστε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 15:17 »
Μετά το χθεσινό Χ της Σίτι με την Σάντερλαντ, είμαστε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

κατσε αυτον τον που@@@ τον ζοζε φοβαμαι! αυτος ο ..... @@@ μη πω καλυτερα!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 21:24 »
ΤΣΕΛΣΚΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  1 - 2!!!

Και με πέναλτι του δανεικού από την Λίβερπουλ Μπορίνι! Άγια μου Σάντερλαντ μέσα σε τρεις ημέρες πήρες Χ από τη Σίτι και έφερες διπλό μέσα στο Στάμφορντ Μπρίτζ!

Με νίκη αύριο αγκαλιάζουμε το Πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 22:06 »
ΤΣΕΛΣΚΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  1 - 2!!!

Και με πέναλτι του δανεικού από την Λίβερπουλ Μπορίνι! Άγια μου Σάντερλαντ μέσα σε τρεις ημέρες πήρες Χ από τη Σίτι και έφερες διπλό μέσα στο Στάμφορντ Μπρίτζ!

Με νίκη αύριο αγκαλιάζουμε το Πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια!

ειμαστε πολυ κοντα λαμια! ερχεταιιι!!!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 20 Απρ 2014 15:58 »
μας εβγαλε την ψυχη σημερα αλλα πλησιαζει ολο και πιο κοντα!  ;)

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 20 Απρ 2014 23:56 »
Επιτέλους!  Δε χάνεται πλέον.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 22 Απρ 2014 13:34 »
Είμαστε κοντά. αλλά θέλουμε την Κυριακή τουλάχιστον ένα βαθμό για να εξαρτάται μόνο από εμάς ο τίτλος.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τρι 22 Απρ 2014 14:35 »
Οποιαδήποτε άλλη χρονιά από το 1990 μέχρι το 2013 θα ήταν δεδομένο ότι θα κάναμε όσες γκέλες χρειάζεται για να το χάσουμε.Για τέτοια ηττοπάθεια μιλάμε.Από φέτος αυτό άλλαξε.

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 22 Απρ 2014 14:46 »
Οποιαδήποτε άλλη χρονιά από το 1990 μέχρι το 2013 θα ήταν δεδομένο ότι θα κάναμε όσες γκέλες χρειάζεται για να το χάσουμε.Για τέτοια ηττοπάθεια μιλάμε.Από φέτος αυτό άλλαξε.
Aκόμα βλέπω εφιάλτες με αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=USLoaa78AVc
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τετ 23 Απρ 2014 00:42 »
Το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι chilly.Το είχε δείξει η τηλεόραση, νομίζω μαγνητοσκόπηση.Απρόσμενη ήττα και η έναρξη των πέτρινων χρόνων.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 18:02 »
Όχι ρε πούστη μου......... >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 18:15 »
Όχι ρε πούστη μου......... >:( >:( >:( >:( >:( >:(

λαμια το χασαμε κ φετος να ξερεις! δυστηχως απο μια μλκ,αλλα το χασαμε!  :(

0-1 κ η σιτυ μολις! φιλακια!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 18:17 »
Παρελαση με τα δευτερα έκανε ο Μουρινιο.

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 18:35 »

εγω κατηφορα ειδα κ λεωφορεια παλι μπροστα στη περιοχη καμια παρελαση δν ειδα!
οπως επισης και κολοφαρδια ΜΕΓΙΣΤΗ (για το 1ο γκολ)!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 21:30 »

Αυτό λέγεται ΤΑΚΤΙΚΗ.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 21:48 »
σαν τις χήρες στο κρεβάτι κλαίγεστε οι "κόκκινοι"...1/θεωρώ ακόμα πολύ πιθανό να το πάρετε...2/η τύχη -εύνοια της διαιτησίας θα έσπαγε κάποια στιγμή (θα μπορούσατε να είχατε χάσει βαθμούς τόσο με τη CITY όσο κ με τη WEST HAM)....3/πολύ καλή μπάλα παίξατε αυτή τη σαιζόν,χωρίς να έχετε καλυτερο σύνολο είτε από τη CITY είτε από CHELSEA,αντικειμενικά,κ έχοντας κ πιο "ξεκούραστη ομάδα....4/αποδείχτηκε δυστυχώς,ότι ο Μουρίνιο είναι μακράν ο κορυφαίος προπονητής στο Νησί,όχι τόσο γιατη τακτική που λέει ο άλλος,αλλα γιατι φτιάχνει σύνολα που ΜΠΟΡΟΥΝ πάντα να πάρουν αυτό που θέλουν....δε νομίζω ότι έχει πιθανότητες η CITY,αφού θα στραβοπατήσει λογικά στο γήπεδο της EVERTON,χαρίζοντας τον τίτλο σε σας,με μία λεπτομέρεια όμως που θα πρέπει να έχετε κατά νου....το εκτός έδρας ματς που  έχετε με τη CRYSTAL PALACE,μόνο εύκολο δεν είναι....οι πιθανοί συνδυασμοί αποτελεσμάτων ,μπορούν να δώσουν τον τίτλο στους χρυσαυγήτες του Δ.Λονδίνου,κ σε μένα εγκεφαλικό.....  :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 22:02 »

Αυτό λέγεται ΤΑΚΤΙΚΗ.

αλλο τακτικη αλλο κακοποιηση του αθληματος! εχει διαφορα!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 22:07 »
σαν τις χήρες στο κρεβάτι κλαίγεστε οι "κόκκινοι"...1/θεωρώ ακόμα πολύ πιθανό να το πάρετε...2/η τύχη -εύνοια της διαιτησίας θα έσπαγε κάποια στιγμή (θα μπορούσατε να είχατε χάσει βαθμούς τόσο με τη CITY όσο κ με τη WEST HAM)....3/πολύ καλή μπάλα παίξατε αυτή τη σαιζόν,χωρίς να έχετε καλυτερο σύνολο είτε από τη CITY είτε από CHELSEA,αντικειμενικά,κ έχοντας κ πιο "ξεκούραστη ομάδα....4/αποδείχτηκε δυστυχώς,ότι ο Μουρίνιο είναι μακράν ο κορυφαίος προπονητής στο Νησί,όχι τόσο γιατη τακτική που λέει ο άλλος,αλλα γιατι φτιάχνει σύνολα που ΜΠΟΡΟΥΝ πάντα να πάρουν αυτό που θέλουν....δε νομίζω ότι έχει πιθανότητες η CITY,αφού θα στραβοπατήσει λογικά στο γήπεδο της EVERTON,χαρίζοντας τον τίτλο σε σας,με μία λεπτομέρεια όμως που θα πρέπει να έχετε κατά νου....το εκτός έδρας ματς που  έχετε με τη CRYSTAL PALACE,μόνο εύκολο δεν είναι....οι πιθανοί συνδυασμοί αποτελεσμάτων ,μπορούν να δώσουν τον τίτλο στους χρυσαυγήτες του Δ.Λονδίνου,κ σε μένα εγκεφαλικό.....  :P

μα κ εγω ραστα πιο πολυ φοβαμαι τη λιβερπουλ πλεον παρα αν θα τα παρει ολα η σιτυ η η τσελσι!
η ψυχολογια τους τωρα ειναι γαμησετα.... ειδικα με τετοιο τροπο που μπηκε το 1ο κ ηρθε η ηττα,το ανχος γιατι ειναι τοσο κοντα μα και το τοσο μακρυα (παλι).
η σιτυ μπορει να στραβοπατησει,η τσελσι με τις μικρες που πεζει παλι πιθανο να χασει παντους γτ εκει πεφτει στην ιδια του την παγιδα ο λεζαντας,εκει θες επιθεση για να ανοιξεις θεωριτικα αμυντικες ομαδες που ειναι οι μικρες (αν και αγγλια εισαι,ποιες αμυνες?  :P) κατι που ο ζοζε εχει ξεχασει τι σημαινει!
πιο πολυ τη λιβερπουλ φοβαμαι οτι θ το χασει παλι μονη της!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 22:08 »

Αυτό λέγεται ΤΑΚΤΙΚΗ.

Δεν υπερασπίζομαι τον Πορτογάλο,αλλά με αυτό που ονομάζεις κακοποίηση του αθλήματος,ψάξε να δεις τι κέρδισε ο δημιουργός του Ελένιο Χερέρα,με την ίντερ....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 22:26 »

Αυτό λέγεται ΤΑΚΤΙΚΗ.

Δεν υπερασπίζομαι τον Πορτογάλο,αλλά με αυτό που ονομάζεις κακοποίηση του αθλήματος,ψάξε να δεις τι κέρδισε ο δημιουργός του Ελένιο Χερέρα,με την ίντερ....

δεν με αφορα τι κερδιζει αυτος! και για να μη μιλησω μονο για το σημερινο και ειναι λογω λιβερπουλ υποκειμενικη η αποψη,
θα σου πω για το C.L. που ημουν ουδετερος απλα παω να δω μπαλα!
απλα αυτο,να δω μπαλα να ευχαριστηθω! ε! κακοποιηση ηταν κ εκει κ εκει νομιζω μεγαλυτερη απο τη σημερινη!
τον φιλαθλο και ποδοσφαιροφιλο δεν τον νοιαζει αυτο,δεν πουλαει αυτο! το ειδαμε και με την εθνικη τι μας σουραν μετα!
και επειδη η UEFA το προιον της θελει να το προστατεψει και να μη βλαστημαει ο αλλος που βλεπει ημιτελικο κ τον περνει ο υπνος η ποσο μαλλον αν περασει τελικο,μη σου φανει περιεργο αν δεις αναποδα σφυριγματα κ υπερ της ισπανικης μεστο νησι!
και για μενα καλα θα κανουν,δεν ειναι ετσι το ποδοσφαιρο! γιαυτο αγαπαμε αγγλια ασχετως λιβερπουλ κτλ κτλ...
κ εθνικες απο λατινικη αμερικη εγω συγκεκριμενα η ακομα κ απο αφρικη γτ πεζουν μπαλα!
αμα ηθελα θα βλεπα ιταλια με τακτικες κτλ κτλ.....

σαν φιλαθλος γενικα παλι σου λεω αν γινει αυτο που υποψιαζομαι διαιτιτικα καλα θα τους κανουν στην ευρωπη.
σαν οπαδος της λιβερπουλ ας το παρουν ειτε αυτοι ειτε στο μαντσεστερ γτ μονοι μας το χασαμε και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 22:40 »

Αυτό λέγεται ΤΑΚΤΙΚΗ.

Εχεις δει πολλές ομάδες να μπορούν η αμυνα τους να αλλάζει τόσες πασες με πίεση απο τον αντίπαλο;
Αν νομίζεις οτι αυτό είναι εύκολο σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 27 Απρ 2014 22:51 »

Αυτό λέγεται ΤΑΚΤΙΚΗ.

Εχεις δει πολλές ομάδες να μπορούν η αμυνα τους να αλλάζει τόσες πασες με πίεση απο τον αντίπαλο;
Αν νομίζεις οτι αυτό είναι εύκολο σηκώνω τα χέρια ψηλά.

ευκολο δν ξερω αν ειναι,ασχημο σαν θεαμα (περα απο οπαδικα στο λεω) ειναι ομως!
αυτο που ειδα με ατλεντικο δεν ειναι μπαλα αδερφε ειναι παρκινγκ λεωφορειων απτο κεντρο κ πισω!

απλα το 0-0 δν ειναι καλο για την τσελσι γτ αυτοι στη μαδριτη εκει ξερουν κ αυτοι απο αμυνα (η λιβερπουλ δν ξερει,ακομη τουλαχιστον) και αν σου πεταξει ενα μεστο νησι δεν το βγαζεις! παιζει αμυνα αλλα της προκοπης οχι ταμπουρι!
πρεπει κ λιγο επιθεση εντος για να μπει το γκολ και εκει θα την πατησει νομιζω....... H TAKTIKH!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 27 Απρ 2014 23:00 από araxthos »

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 28 Απρ 2014 00:25 »
Παράθεση
19 πάσες άλλαξες ρε φίλε στην αμυνά σου, από τις οποίες οι 8 ήταν προς τα πίσω και έκανες και 54 διωξίματα. Δεν το λες και κυκλοφορία αυτό. ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ είναι αυτό
φορεβερ