Επίσης να ρωτήσω κατι.. μπορεί κάποιος μικρόμέτοχος της εταιρίας να τους κάνει δικαστήριο για κακοδιαχείριση?
Ας μου απαντήσει κάποιος που γνωριζει από νομικα
Πιθανόν ο ερασιτέχνης να μπορεί σαν μέτοχος.
Για πρωταθλητισμό στη Γ εθνική θέλεις μισό εκατομμύριο μπάτζετ συνναλλο μισό εκατομμύριο οι δόσεις της ρύθμισης
Τα έσοδα σου θα είναι
Ότι πάρεις από τη λίγκα, ένα αρχιδι δηλαδή
Τηλεοπτικά μηδέν άλλο ένα αρχιδι δηλαδή
Και εισητηρια. Εγώ σου λέω θα έχεις 5000 που δεν θα τα έχεις. Πόσο θα το βάλεις στη Γ? 100 ευρω? Ωραία πήρες μισό εκατομμύριο
Θα πάρεις άλλο τόσο από χορηγούς? Από ποιους?
Η Γ είναι επιλογή επιβίωσης μόνο για τους χριστοβασιληδες. Αλλά το ξύλο είναι δύσκολο να το αντέξει κάποιος. Αυτό να τους πούνε τα παπαγαλάκια τους στην πόλη.
Οι αφοί στην Γ δεν υπάρχουν γιατί δεν υπάρχει ΠΑΕ.Θα πρέπει να πάνε στον ερασιτέχνη και να τους δώσει ο ερασιτέχνης το τμήμα να το τρέξουν.Όπως γίνεται στο μπάσκετ και στο βόλλευ που έχει δώσει το τμήμα σε συγκεκριμένα άτομα και το τρέχουν.Τα τμήματα ανήκουν στον ερασιτέχνη.
Χορηγούς γιατί να μην βρεις;Όπως είπα παραπάνω αφοί στην Γ εθνική δεν υπάρχουν.Στην ουσία θα δοθούν χορηγίες στον ερασιτέχνη και θα πάνε στην ομάδα ποδοσφαίρου.Προφανώς θα πρέπει να ψάξει κάποιος και να το τρέξει το πράγμα.
Ο κόσμος θέλει μια καινούρια αρχή χωρίς τους αφούς.Είναι ξεκάθαρο νομίζω αυτό και νομίζω θα βοηθήσει ότι και να γίνει,αρκεί να μην υπάρχουν οι αφοί.