Θα συμφωνήσω με τον φίλο Φώντα πιο πάνω.Με το που επανήλθαμε σε κανονικές καταστάσεις εμφανίστηκε ένα άρθρο από κάποιον δημοσιογράφο που προσωπικά δεν είχα ξανακούσει.Ως δια μαγείας ο πρώτος που το έκανε πρώτο θέμα και το είχε ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στο ραδιόφωνο ήταν ο Γιάννης ο Γιαννάκης ή αλλιώς ο παντοτινός εκπρόσωπος της οικογένειας Χριστοβασίλη.
Στο καπάκι εμφανίστηκαν θερμοί υποστηρικτές του Άγγλου "μεγιστάνα" και εδώ στο forum υπαινισσόμενοι πόσο άτυχοι είμαστε με τον Νίκο Σιόντη και τι κακό παιχνίδι μας έπαιξε η μοίρα που δεν μας ανέλαβε ο Άγγλος δισεκατομυριούχος.
Όλα αυτά είναι τυχαία;
Δε νομίζω ότι κανένα από τα παιδιά, που έγραψαν τη γνώμη τους, υπαινίχθηκε το πόσο άτυχοι είμαστε με το Σιόντη. Ίσα ίσα απ' όσο θυμάμαι όλοι τον έχουν στηρίξει.
Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με Mpakoulieros, ότι τώρα φαίνεται να είμαστε παραπάνω από καλά και η επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε με Σιόντη, αν βέβαια μπορεί να ανταποκριθεί το παιδί.
Αν όμως συνεχίζει να χρειάζεται συνεργάτες για να προχωρήσει και οι τοπικές επιχειρήσεις δεν στηρίξουν, τότε μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης του Άγγλου ίσως είναι μονόδρομος και ίσως η καλύτερη λύση απ' όσες έχουμε ακούσει μέχρι τώρα.
Κανείς δεν είναι αχάριστος, όλοι θα περιμένουν τις αποφάσεις του Νίκου για το πως θα προχωρήσει. Ακόμη και ο ίδιος μπορεί να θελήσει να κάνει επαφές με επενδυτές όταν η ομάδα γίνει πιο ελκυστική. Μπήκε μπροστά και φαίνεται ότι σώζει την ομάδα, εμείς ακολουθούμε και στηρίζουμε.
Από εκεί και πέρα το να γίνεται μια θεωρητική κουβέντα για το που θα μπορούσε να φτάσει η ομάδα με ιδιοκτήτη τον Tony Bloom, δε νομίζω ότι είναι κακό, ούτε αχαριστία. Είναι μόνο όνειρα για το μεγαλείο που θα ήθελαν όλοι να δουν και να ζήσουν με τον ΠΑΣ.