Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 98161 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #475 στις: Κυρ 11 Ιούλ 2021 21:18 »
Δυναμικός παίχτης ο Πέρες. Αμπαλος φορ αλλά δυνατός, γρήγορος και μπουκαδορος.
Νομίζω πως θα ταιριάξει σε μας.
[/quote

Γκολτζης και αυτός..
....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #476 στις: Κυρ 11 Ιούλ 2021 21:48 »
Αρχίζει να δυσκολεύει πολύ του Πέδρο κόντε ζητάει 600.000€ η προσφορά της ομάδας ανέβηκε στα 300.000€ αλλά πληροφορίες μου μου λένε ότι θα τα βρούμε στα 400.000€ πάει η Πολωνία για χάρη του κόντε .
Επίσης έκλεισαν άλλοι δύο Γερμανοί ποδοσφαιριστές.
Τώρα αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που γράφεις για τον Κόντε???  :-?
Τέλος πάντων...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Κυρ 11 Ιούλ 2021 22:46 »
Αν ο Περέα έρθει ως ελεύθερος, ας έρθει.
Αν έρθει δανεικός, να μείνει εκεί που είναι..

Είναι καλός παίκτης μια χαρά για το ρόστερ μας.
Επίσης δεν θεωρώ ότι η απόκτηση του σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αποκτηθεί κλασσικό σέντερ φορ.
Αν ο Μεταξάς παίζει με δύο επιθετικούς μπροστά τοτε στην θέση του σέντερ φορ θα έχουμε τον Μιλιντσεανου και τον άλλο σέντερ φορ και στην θέση του δεύτερου επιθετικού τον Σνάιντερ και τον Περέα.
Ένας βασικός και ένας αναπληρωματικός για κάθε θέση. Μια χαρά μου ακούγεται και πιστεύω όλοι αυτοί θα χωρούσαν στο ρόστερ.
Το ερώτημα είναι τι προθέσεις έχει η προεδραρα

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 01:42 »
Επίσης δεν θεωρώ ότι η απόκτηση του σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αποκτηθεί κλασσικό σέντερ φορ.
Αν ο Μεταξάς παίζει με δύο επιθετικούς μπροστά τοτε στην θέση του σέντερ φορ θα έχουμε τον Μιλιντσεανου και τον άλλο σέντερ φορ και στην θέση του δεύτερου επιθετικού τον Σνάιντερ και τον Περέα.
Ένας βασικός και ένας αναπληρωματικός για κάθε θέση. Μια χαρά μου ακούγεται και πιστεύω όλοι αυτοί θα χωρούσαν στο ρόστερ.

Ακριβώς αυτό. Σναιντερ, περεα σε πιο υποστηρικτικό ρόλο. Μιλι και μακάρι κοντε σε ποιο κλασικό ρόλο striker. Αυτό βέβαια αν όντως ο coach εφαρμόζει 4-4-2 όπως λένε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 01:52 »
Αν ο Περέα έρθει ως ελεύθερος, ας έρθει.
Αν έρθει δανεικός, να μείνει εκεί που είναι..

Είναι καλός παίκτης μια χαρά για το ρόστερ μας.
Το ερώτημα είναι τι προθέσεις έχει η προεδραρα

Για τον ΧΒ μιλαμε
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #480 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 14:46 »
Παράθεση
Άρα δεν έρχεται ο Κόντε

Δεν ειναι φορ ο Περέα...είναι πλάγιος επιθετικός, δεύτερος επιθετικός σα να λέμε. Έφυγαν δύο (Παμλίδης,Κριζμαν) παίρνεις δύο (Περέα,Σνάιντερ).
Το σέντερ φορ σου ΠΡΕΠΕΙ να είναι άλλος και γκολτζής.
Λογικά θα είναι ο Πέντρο.

Πάμε τώρα για το 8άρι και το 6αρι που λείπουν.

Επίσης προτιμώ ο Περέα να έρθει ελεύθερος (Κανονικά το συμβόλαιο του λήγει 30/6/2022) μπας και ψηθεί να παίξει μπάλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Ιούλ 2021 14:51 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #481 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 14:49 »
Κάπου διάβασα ότι το 6αρι το έχουν εντοπίσει και θα είναι γνωστός του Μεταξά. Για να δούμε.....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 14:58 »
O Περέα πέρυσι έπαιξε δεξιά.
Τον θεωρώ πολύ καλή προσθήκη.
Δυνατός γρήγορος με μέτρια τεχνική.

Λένε ότι θα έρθει με μεταγραφή χωρίς λεφτά αλλά με ποσοστό μεταπώλησης.

Αν έρθει και ο Κόντε πιστεύω κατα τα 2-3 επιθετικά (γτ δεν ξέρω τον γερμανό) είμαστε πολλές κλάσεις πάνω απο πέρυσι.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 15:03 »
Δε φέρνει και τον ΝτεΒισέντι να είμαστε κομπλέ κι από 8αρι;
Έτσι κι αλλιώς φέτος έπαιξε μόνο 16 φορές με 1 γκολ και 3 ασσίστ.
Δε βλέπω να παίζει φέτος στον ΑΠΟΕΛ ας κατεβάσει το κασέ κι ας έρθει κι αυτός να παίξει 2 τελευταία χρονάκια εδώ.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 15:04 »
Ο Περέα από ότι ακούγεται αν έρθει θα έρθει ως ελεύθερος και ο βαζελος θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης . Μου ακούγεται λογικό μιας και έτσι εξυπηρετούνται όλες οι πλευρές. Και η βαζελα βγάζει πιθανό κέρδος από εκεί που θα τον έχανε εντελώς τον παίκτη το αλλο καλοκαίρι και ο παίκτης θα έρθει σε μια ομάδα που έχει πολλές πιθανότητες να παίζει βασικός και εμείς φυσικά θα απαλλαγούμε από το βάρος ενός δανεικού και θα τον πάρουμε ως δικός μας παίκτη.

Προσωπικά δεν τον θεωρώ κακή επιλογή, θεωρώ ότι ξέρει μπάλα αλλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω σίγουρα δεν τον παίρνεις για σέντερ φορ. Δεν έχει τίποτα το σεντερφορισιο πάνω του.

Για τη θέση του σέντερ φορ θες ένα παίκτη που να παίζει κυρίως στο κουτί που λέμε και να το χει με το σκοράρισμα.
Το θέμα με τον Πέδρο Κοντε με έχει μπερδέψει πολύ. Μια ακούς ότι προτιμάει να μεινει στα ΗΑΕ ,μια ότι είναι κοντά στο να κλείσει, μια ότι ζητάει λίγα , μια ότι ζητάει πολλά , ακόμα και ότι θέλει 600 χιλιάρικα ακούσαμε.
Τον Πέδρο τον έχω στην καρδιά μου και σίγουρα θέλω να έρθει απεγνωσμένα αλλά ό,τι αποφαση και να πάρει καλό θα ήταν το θέμα να κλείσει άμεσα ώστε η ομάδα να κινηθεί για άλλο σέντερ φορ στη περίπτωση που φάμε ακυρο.

Για τις θέσεις του κέντρου διάβασα και εγώ ότι θα έρθει ένας παίκτης από Γερμανία .. αναμένουμε

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 16:40 »
''6ρια '' αυτη την στγμη υπαρχουν τρια . Λιασος , Σιοντης και Καραχαλιος . Αν ερθει κι αλλος θα γινουν τεσσερις , εκ των οποιων θα παιζει ο ενας διπλα στον Ντομιγκεζ .

Στην θεση του δεξιου εσωτερικου χαφ δεν υπαρχει κανεις . Εννοω κανεις που να ειναι αυτη η κανονικη θεση του , οχι που να παιζει εκει εξ αναγκης οπως εγινε περσι με Μπρενερ , Λωλη ,Παμλιδη και Ελευθεριαδη .

Στην θεση του αριστερου εσωτερικου χαφ δεν υπαρχει κανεις πλην του Ναουμετς (υπαρχει ?) . Εννοω κανεις που να ειναι αυτη η θεση του , οχι που να παιζει εκει εξ αναγκης οπως πχ πιθανον ο αριστεροποδαρος Τριαδης  .

Στην θεση του σεντερ φορ υπαρχουν τρεις . Μιλι , Γροσδανης και Σναιντερ . Οσο για τον τελευταιο , δεν ξερω απο που προεκυψε οτι ειναι περιφερειακος / δευτερος επιθετικος , αλλα μια ματια στο internet ( transfermarkt , wikipedia κλπ ) τον διειχνει ως σεντερ φορ . Αν ερθει και αλλος θα γινουν τεσσερις , εκ των οποιων θα ξεκινα ο ενας ( σε 4-4-2 )

Στην θεση του περιφερειακου / δευτερου επιθετικου ( στο 4-4-2 ) υπαρχουν τρεις . Μπρενερ , Τριαδης και Λωλης . Εκτος και εαν ο Λωλης παει πιο πισω , δεξια στα χαφ . Εαν ερθει και αλλος θα γινους τεσσερις , εκ των οποιων θα ξεκινα ο ενας .

Απο ολους τους προαναφερθεντες ( και κυριως τους νεους ) κανεις δεν μου δημιουργει υψηλες προσδοκιες και ελπιδες οτι θα ειναι καλυτερος απο αυτους που ειχαμε περσι . Αυτο βεβαια δεν λεει κατι ...
Α! Βαζω μεσα και τον Περεα που μου μοιαζει αρκετα με Μπρενερ , με ισως λιγοτερη τεχνικη αλλα περισσοτερη δυναμη .

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 17:07 »
''6ρια '' αυτη την στγμη υπαρχουν τρια . Λιασος , Σιοντης και Καραχαλιος . Αν ερθει κι αλλος θα γινουν τεσσερις , εκ των οποιων θα παιζει ο ενας διπλα στον Ντομιγκεζ .

Στην θεση του δεξιου εσωτερικου χαφ δεν υπαρχει κανεις . Εννοω κανεις που να ειναι αυτη η κανονικη θεση του , οχι που να παιζει εκει εξ αναγκης οπως εγινε περσι με Μπρενερ , Λωλη ,Παμλιδη και Ελευθεριαδη .

Στην θεση του αριστερου εσωτερικου χαφ δεν υπαρχει κανεις πλην του Ναουμετς (υπαρχει ?) . Εννοω κανεις που να ειναι αυτη η θεση του , οχι που να παιζει εκει εξ αναγκης οπως πχ πιθανον ο αριστεροποδαρος Τριαδης  .

Στην θεση του σεντερ φορ υπαρχουν τρεις . Μιλι , Γροσδανης και Σναιντερ . Οσο για τον τελευταιο , δεν ξερω απο που προεκυψε οτι ειναι περιφερειακος / δευτερος επιθετικος , αλλα μια ματια στο internet ( transfermarkt , wikipedia κλπ ) τον διειχνει ως σεντερ φορ . Αν ερθει και αλλος θα γινουν τεσσερις , εκ των οποιων θα ξεκινα ο ενας ( σε 4-4-2 )

Στην θεση του περιφερειακου / δευτερου επιθετικου ( στο 4-4-2 ) υπαρχουν τρεις . Μπρενερ , Τριαδης και Λωλης . Εκτος και εαν ο Λωλης παει πιο πισω , δεξια στα χαφ . Εαν ερθει και αλλος θα γινους τεσσερις , εκ των οποιων θα ξεκινα ο ενας .

Απο ολους τους προαναφερθεντες ( και κυριως τους νεους ) κανεις δεν μου δημιουργει υψηλες προσδοκιες και ελπιδες οτι θα ειναι καλυτερος απο αυτους που ειχαμε περσι . Αυτο βεβαια δεν λεει κατι ...
Α! Βαζω μεσα και τον Περεα που μου μοιαζει αρκετα με Μπρενερ , με ισως λιγοτερη τεχνικη αλλα περισσοτερη δυναμη .
Δεν καταλαβαίνω την ανάλυσή σου φίλε Χρήστο.

Πιστεύω ότι όταν έχεις 4 στο κέντρο για τις θέσεις των 2 κεντρικών μέσων θες τουλάχιστον 5 παίχτες. Ο ντομίνγκεζ δεν μπορεί να βγάλει όλα τα 90λεπτα και όλα τα ματς της χρονιάς.
Οπότε για τις 2 θέσεις έχεις 4 παίχτες εκ των οποίων ο ένας είναι πιο καλής ποιότητας και θες άλλον ένα εξίσου ποιοτικό.

Νομίζω ότι έχεις λάθος τις θέσεις κάποιων παιχτών στο μυαλό σου.
Ο τριάδης είναι αριστερό χαφ εξτρέμ και δεν παίζει εκεί κατα συνθήκη ούτε είναι περιφερειακός επιθετικός σε ένα 4-4-2.
Το ίδιο ισχύει και για τον μπρένερ και λώλη απο τα δεξιά.

Η ομάδα μπροστά είναι άδεια οπότε χρειάζονται και άλλοι παίχτες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 17:22 »
Μέχρι στιγμής πάντως αυτή πιστεύω είναι η ενδεκάδα της ομάδας και προφανώς χρειάζεται μεταγραφές αριστερά και στο κέντρο (δεδομένου ότι θα αποκτηθεί άλλος ένας ή και δύο επιθετικοί)

Lodygin

Κάργας

Erramuspe

Σάλιακας

Peersman

Καραχάλιος

Brener

Dominguez

Milinceanu

Schneider

Τριάδης

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 17:30 »
Με τρεις μεταγραφές, ενός 6-8ριου, ενός αριστερού χαφ και ενός επιθετικού θα έχουμε μια πολύ καλή πρώτη ενδεκάδα. Επιθετικός και μέσος όπως ακούγεται έρχονται σύντομα άρα μένει ένα δυνατό αριστερό χαφ και μετά μόνο να καλυφθούν κάποια κενά αναπληρωματικών.  :pas:

ΥΓ: με τα διαρκείας που έλεγαν ότι θα βγουν σήμερα τι γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 18:08 »

Δεν καταλαβαίνω την ανάλυσή σου φίλε Χρήστο.

Πιστεύω ότι όταν έχεις 4 στο κέντρο για τις θέσεις των 2 κεντρικών μέσων θες τουλάχιστον 5 παίχτες. Ο ντομίνγκεζ δεν μπορεί να βγάλει όλα τα 90λεπτα και όλα τα ματς της χρονιάς.
Οπότε για τις 2 θέσεις έχεις 4 παίχτες εκ των οποίων ο ένας είναι πιο καλής ποιότητας και θες άλλον ένα εξίσου ποιοτικό.

Νομίζω ότι έχεις λάθος τις θέσεις κάποιων παιχτών στο μυαλό σου.
Ο τριάδης είναι αριστερό χαφ εξτρέμ και δεν παίζει εκεί κατα συνθήκη ούτε είναι περιφερειακός επιθετικός σε ένα 4-4-2.
Το ίδιο ισχύει και για τον μπρένερ και λώλη απο τα δεξιά.

Η ομάδα μπροστά είναι άδεια οπότε χρειάζονται και άλλοι παίχτες.

Φιλε Fontas84 , αυτο που λεω ειναι οτι :

1. O Ντομιγκεζ εχει αλλα χαρακτηριστικα και ρολο απο Καραχαλιο , Λιασο και Σιοντη .
Παιζουν και οι δυο στο κεντρο αλλα ειναι τελειως αλλο πραγμα .
Στην θεση/ρολο/χαρακτηριστικα Ντομιγκεζ εχoυμε μονο τον ...Ντομιγκεζ ( μικρος Τριαδης και Δουμτσης δεν υπαρχουν καν στο μυαλο μου ) ενω για την θεση/ρολο/χαρακτηριστικα του καθαρου 6αριου ( Καστρο ας πουμε ) εχεις Καραχαλιο , Λιασο και Σιοντη .

2. Ο Tριαδης ειναι πρωτιστως ενας αριστερος εξτρεμ ( left winger ) . Φυσικα μπορει να παιξει και χαφ η και τερματοφυλακας
   Εγω λεω ποια ''ειναι'' η θεση του .

3. Ο Μπρενερ ειναι πρωτιστως ενας δεξιος εξτρεμ ( right winger ) . Φυσικα μπορει να παιξει και χαφ η και τερματοφυλακας
   Εγω λεω ποια ''ειναι'' η θεση του .

4. Το να παιξουν μαζι στα χαφ ( προς τον φιλο Black_Freighter ) σημαινει ενα καθαρο 4-2-4 , το οποιο μπορει να γινει στο 70'-75' οταν χανεις και κυνηγας ενα γκολ . Μονο τοτε .

5. Ο Σναιντερ ειναι σεντερ φορ ( προς τον φιλο Black_Freighter και παλι :)  Προβληματιζει βεβαια η συγκομιδη 2 (η μηπως 4 ? ) γκολ σε δυο χρονια , αλλα ειναι σεντερ φορ . Τι να κανουμε τωρα ...?

6. Η Ομαδα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ βασικο Σεντερ Φορ και δυο 8αρια ( box to box ) οπωσδηποτε .

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #490 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 18:31 »
Δεν αντιλέγω για το 1 απλά πιστεύω ο ντομίνκεζ θα παίζει με ένα εξάρι δίπλα όπως έκανε με τον κάστρο. Τώρα γνώμη μου ότι ο μπρένερ μπορεί να παίξει δεξί χαφ καθώς μπορεί να αμυνθεί (σε αντίθεση με ναουμετς πχ που στην άμυνα είναι σαν να έχεις παίχτη λιγότερο). Τώρα για Τριάδη δεν ξέρω η αλήθεια είναι. Για τον σναϊντερ, σε θέση φορ τον έβαλα. Αν το λες επειδή είναι πιο πίσω σε σχέση με τον άλλο φορ είναι για να φαίνεται σαν δεύτερος επιθετικός σε πιο υποστηρικτικό ρόλο. Δεν υπονοώ ότι θα παίζει δεκάρι ή κάτι τέτοιο. btw αν δεν βαριέσαι να κάνεις ένα γηπεδάκι θα με ενδιέφερε να δω την οπτική σου. (συμγωνώ ότι θα ταίριαζε κάτι άλλο στην ομάδα έτσι όπως είναι μέχρι στιγμής, απλά το προσάρμοσα στο 4-4-2 που λένε ότι προτιμάει ο κοουτς)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #491 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 19:25 »
Οι ελεύθεροι Γερμανοί μέσοι. Νομίζω κάποιος από αυτούς θα είναι. Εκτός και αν πάρουμε κάποιον δανεικό.
https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=Mittelfeld&spielerposition_id=alle&land_id=40&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Show

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #492 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 20:52 »
Εμένα πάντως ούτε οι τριάδα Σιόντης,Καραχάλιος,Λιάσος μου γεμίζουν το μάτι για βασικοί. Ειδικά Σιόντης και Λιάσος μόνο για αλλαγές. Για μένα στο κέντρο πρέπει να έχεις αντίστοιχο του Ντομίγκεζ για κόφτη.

Από τους Γερμανούς που βλέπω σε νορμαλ ηλικία, με νορμαλ λεφτά και καλή παρουσία νομίζω είναι ο Thomas Eisfeld
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Ιούλ 2021 20:57 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #493 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 21:45 »
Μόλις ο Νικολογιάννης και ο Γιαννάκης στο ΣπορΦμ δήλωσαν οτι ο Περέα είναι σε εμάς με παραχώρηση και όχι με δανεισμό.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #494 στις: Δευ 12 Ιούλ 2021 23:03 »
- πλέον ο τόπος έχει βουηξει για τον Περέα και αποσο φαίνεται είναι δικός μας. Καλό νέο. Πιστεύω θα βοηθήσει.

- από αυτά που είδα σήμερα στην προπόνηση σχημάτισα θετική άποψη για τον Σνάιντερ . Έτρεχε και πίεζε πάρα πολύ και στα τελειωματα των φάσεων ήταν τιμιοτατος.
Κάτι μου λέει ότι κάτι ήξερε ο Μεταξάς.

- σε κάτι πηγαδάκια άκουσα και για έναν Τσέχο λέει χαφ... Τώρα τι ισχύει μόνο ο Θεός και η ψυχή του..

- 8αρι, 6αρι, αριστερό εξτρέμ, Περέα και σέντερ φορ θέλουμε πιστεύω

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #495 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 09:51 »
Από τους Γερμανούς που βλέπω σε νορμαλ ηλικία, με νορμαλ λεφτά και καλή παρουσία νομίζω είναι ο Thomas Eisfeld
Και μένα μου τράβηξε το ενδιαφέρον αυτός, μέχρι που είδα ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο Lewis Holtby.
Γερμανός διεθνής στα τριάντα του, με γεμάτη σαιζόν στην Αγγλία, με τιμή στα 600.000 € (κάποτε 11.000.000 €), και παίζει εκεί που ψάχνουμε παίκτη.
Με τριάδα στο κέντρο, έναν αντιΚάστρο, τον Ντομίγκεθ και τον Holtby .... ;)
Άσε που ο Μπειζάνης δεν μας έχει συνηθίσει σε τίποτε λιγότερο από κλάση Α+Α+Α

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #496 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 10:52 »
Ο Terazzino είχε κοινή θητεία με τον κοουτς στην Φραιμπουργκ το 14. Μια χαρά είναι και αυτός.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #497 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 11:21 »
Και ο Holtby ήταν δανεικός το 9-10 στη Μποχουμ που ήταν βοηθός προπονητή ο Μεταξάς.

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #498 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 11:37 »
Πάρε ωρε ντε Βισεντι Κόντε και Αλμπάνη να μπούμε σφήνα για τον τίτλο

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #499 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 12:13 »
&ab_channel=SportsCV