''6ρια '' αυτη την στγμη υπαρχουν τρια . Λιασος , Σιοντης και Καραχαλιος . Αν ερθει κι αλλος θα γινουν τεσσερις , εκ των οποιων θα παιζει ο ενας διπλα στον Ντομιγκεζ .
Στην θεση του δεξιου εσωτερικου χαφ δεν υπαρχει κανεις . Εννοω κανεις που να ειναι αυτη η κανονικη θεση του , οχι που να παιζει εκει εξ αναγκης οπως εγινε περσι με Μπρενερ , Λωλη ,Παμλιδη και Ελευθεριαδη .
Στην θεση του αριστερου εσωτερικου χαφ δεν υπαρχει κανεις πλην του Ναουμετς (υπαρχει ?) . Εννοω κανεις που να ειναι αυτη η θεση του , οχι που να παιζει εκει εξ αναγκης οπως πχ πιθανον ο αριστεροποδαρος Τριαδης .
Στην θεση του σεντερ φορ υπαρχουν τρεις . Μιλι , Γροσδανης και Σναιντερ . Οσο για τον τελευταιο , δεν ξερω απο που προεκυψε οτι ειναι περιφερειακος / δευτερος επιθετικος , αλλα μια ματια στο internet ( transfermarkt , wikipedia κλπ ) τον διειχνει ως σεντερ φορ . Αν ερθει και αλλος θα γινουν τεσσερις , εκ των οποιων θα ξεκινα ο ενας ( σε 4-4-2 )
Στην θεση του περιφερειακου / δευτερου επιθετικου ( στο 4-4-2 ) υπαρχουν τρεις . Μπρενερ , Τριαδης και Λωλης . Εκτος και εαν ο Λωλης παει πιο πισω , δεξια στα χαφ . Εαν ερθει και αλλος θα γινους τεσσερις , εκ των οποιων θα ξεκινα ο ενας .
Απο ολους τους προαναφερθεντες ( και κυριως τους νεους ) κανεις δεν μου δημιουργει υψηλες προσδοκιες και ελπιδες οτι θα ειναι καλυτερος απο αυτους που ειχαμε περσι . Αυτο βεβαια δεν λεει κατι ...
Α! Βαζω μεσα και τον Περεα που μου μοιαζει αρκετα με Μπρενερ , με ισως λιγοτερη τεχνικη αλλα περισσοτερη δυναμη .
Δεν καταλαβαίνω την ανάλυσή σου φίλε Χρήστο.
Πιστεύω ότι όταν έχεις 4 στο κέντρο για τις θέσεις των 2 κεντρικών μέσων θες τουλάχιστον 5 παίχτες. Ο ντομίνγκεζ δεν μπορεί να βγάλει όλα τα 90λεπτα και όλα τα ματς της χρονιάς.
Οπότε για τις 2 θέσεις έχεις 4 παίχτες εκ των οποίων ο ένας είναι πιο καλής ποιότητας και θες άλλον ένα εξίσου ποιοτικό.
Νομίζω ότι έχεις λάθος τις θέσεις κάποιων παιχτών στο μυαλό σου.
Ο τριάδης είναι αριστερό χαφ εξτρέμ και δεν παίζει εκεί κατα συνθήκη ούτε είναι περιφερειακός επιθετικός σε ένα 4-4-2.
Το ίδιο ισχύει και για τον μπρένερ και λώλη απο τα δεξιά.
Η ομάδα μπροστά είναι άδεια οπότε χρειάζονται και άλλοι παίχτες.
Φιλε Fontas84 , αυτο που λεω ειναι οτι :
1. O Ντομιγκεζ εχει αλλα χαρακτηριστικα και ρολο απο Καραχαλιο , Λιασο και Σιοντη .
Παιζουν και οι δυο στο κεντρο αλλα ειναι τελειως αλλο πραγμα .
Στην θεση/ρολο/χαρακτηριστικα Ντομιγκεζ εχoυμε μονο τον ...Ντομιγκεζ ( μικρος Τριαδης και Δουμτσης δεν υπαρχουν καν στο μυαλο μου ) ενω για την θεση/ρολο/χαρακτηριστικα του καθαρου 6αριου ( Καστρο ας πουμε ) εχεις Καραχαλιο , Λιασο και Σιοντη .
2. Ο Tριαδης ειναι πρωτιστως ενας αριστερος εξτρεμ ( left winger ) . Φυσικα μπορει να παιξει και χαφ η και τερματοφυλακας
Εγω λεω ποια ''ειναι'' η θεση του .
3. Ο Μπρενερ ειναι πρωτιστως ενας δεξιος εξτρεμ ( right winger ) . Φυσικα μπορει να παιξει και χαφ η και τερματοφυλακας
Εγω λεω ποια ''ειναι'' η θεση του .
4. Το να παιξουν μαζι στα χαφ ( προς τον φιλο Black_Freighter ) σημαινει ενα καθαρο 4-2-4 , το οποιο μπορει να γινει στο 70'-75' οταν χανεις και κυνηγας ενα γκολ . Μονο τοτε .
5. Ο Σναιντερ ειναι σεντερ φορ ( προς τον φιλο Black_Freighter και παλι

Προβληματιζει βεβαια η συγκομιδη 2 (η μηπως 4 ? ) γκολ σε δυο χρονια , αλλα ειναι σεντερ φορ . Τι να κανουμε τωρα ...?
6. Η Ομαδα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ βασικο Σεντερ Φορ και δυο 8αρια ( box to box ) οπωσδηποτε .