Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  (Αναγνώστηκε 19563 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 00:55 »
Μακάρι να έρθει. Θα ξέρει και τόσους παίχτες και πόσοι παίχτες θα τον ξέρουν. Ας φέρει και 3-4 πουλεν του. Έναν Ουρουγουανο κασαρι στο κέντρο το θέλω. Να βαράει και τη μάνα του

Πως την βλέπετε την περίπτωση του; Είναι πιθανό να έρθει;

Eχει καλό βιογραφικό. Βοηθός στην εθνική Κατάρ (δεν είναι και λίγο), προπονητής στην Sud America και τώρα στην Progreso που πέρυσι βγήκε 4η στην Ουρουγουάη. Θα ξέρει παιχτες

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 01:35 »
Πέθανα στο γέλιο....κασαρι να βαράει και τη μάνα του... Έκαστος στο είδος του...Αρεβαλο Ρίος!! Ληστεία μετά φόνου και μετά προπόνηση.. χαχαχαχα.Περα απ'τη πλάκα και γω συμφωνώ με τον συνταυρο δεν ξέρω τι θα βγεί προπονητικά αλλά ο Τζες άμα σου φέρει 2-3 Λατίνους με τα κονέ που έχει σε Ουρουγουάη και Αργεντινή θα δούμε ωραία πραγματακια του χρόνου...οψομεθα λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 01:50 »
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ και ξανά ΝΑΙ ρε ΤΑΧΑ. Όταν έλεγα κασαρι Ουρουγουανο στο μυαλό μου είχα τον Ρίος αλλά δεν ήξερα αν τον ξέρει κανείς. Φέρτε τον ακόμα και στα 38. Είναι και σαν φυσιογνωμία σκληρός, Ινδιάνος, βαράει και τη μάνα του όπως λέω. Είναι κατάλληλος για ξύλο και διακοπές Ελλάδα έναν χρόνο. Καλά έτσι λέω δεν έρχεται. Διεθνής σε δύο Μουντιάλ και άλλα τόσα Κοπα Αμέρικα με την εθνική. Πάντως έναν τέτοιον τον χρειαζόμαστε. Είμαστε σοφτ αρκετά.

Ναι ρε ΤΑΧΑ δε φαντάζεσαι τι χαμόγελο είχα μόλις είδα Αρεβαλο Ρίος. Έχεις το ίδιο σκεπτικό με μένα. Χαχαχαχαχαχα. Κέντρο με Ρίος και Μεδελ σε μια ομάδα χαχαχαχα, χωρίς πόδια οι αντίπαλοι

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 01:56 »
Εντωμεταξύ τον Αρεβαλο Ρίος ο Μάξι Βιέρα τον είχε πέρυσι παίχτη στην Sudamerica. Αν τελικά έρθει θα του στείλω να φέρει πακέτο και τον Ριος

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 02:18 »
Βάλε και Γκοδιν στην άμυνα και κατι γατάκια τύπου φορτουνη,Ελ αραμπι,θα δηλωνανε τραυματίες πρίν τον αγώνα,ο Τριαντάφυλλος μπροστά τούς θα έμοιαζε Ντάνος :P :P...Ο Ρίος πουλεν μεγάλο μαζί με Γκατούζο!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 10:00 »
Αυτός είναι ο εκλεκτός κύριοι, ειναι τελειωμένο. Καλός ο ντόιτσμαν και η πειθαρχία αλλά εδώ πάμε για επιστροφη στις ρίζες μας. Ο Τζές είναι πασίγνωστος στην Ουρουγουάη και δικτυωμένος σε όλη την Αμερική.  :mono:
κ από μικρός, φανατικός οπαδός του ΠΑΣ... Στο δωμάτιο του, αφίσα του Σάντρο κ του Μάιπα είχε.... :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 13:02 »
Είχε μιλήσει στο κανάλι του γαύρου το 2015..με πολύ καλά ελληνικά
&ab_channel=OlympiacosFC-OfficialYouTubeChannel

Προς το παρόν φέτος η ομάδα του στα 2 ματς έχει 0 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα και βρίσκεται 3 από το τέλος
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 29 Μάι 2021 13:06 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 19:58 »
Θα μου αρεσε ο Αναστασιου ...

Αποσυνδεδεμένος PAS uefa

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 22:26 »
Θα μου αρεσε ο Αναστασιου ...

Για παρέα πιστεύω ότι εννοείς....
Είπαμε πάμε για το επόμενο βήμα,όχι για πισωγύρισμα,τι έχει κάνει ο Αναστασίου; ;;;
Και μάλιστα σε μία ομάδα με χοντρό σπρώξιμο.
Μη λέτε τέτοια πράγματα συνταυροι...
Να έχουμε όνειρα να θέλουμε τα καλύτερα για την ομάδα μας ακόμη και αν καμιά φορά αποδεικνύονται άπιαστα.
Μόνο τα καλύτερα για τον ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 30 Μάι 2021 14:36 »
Θα τον ήθελα περισσότερο ως team manager.
Με την τεχνογνωσία που έχει μπορεί να μας οργανώσει άψογα.
Με τις γνωριμίες που έχει μπορεί να φέρει καλούς και φτηνούς παίχτες.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 30 Μάι 2021 23:03 »
Αν δεν μπορεί να φέρει παίχτες μας είναι άχρηστος.

5 Αργεντίνους να κεντάνε και 5 Ουρουγουανούς να βαράνε.

Έκλεισες...

Πρωτάθλημα και κύπελλο
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 00:39 »
Ο ahpas έκανε μια αναφορά για Σπανό. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για να συμμαζέψει τα πράγματα.
Ίσως και ο Κωστένογλου;
Για πείτε καμιά γνώμη.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 01:16 »
Θα ξεκινήσω ξεκαθαρίζοντας ότι απεχθάνομαι όλο αυτό το περιπλανώμενο μπουλούκι των Ελλήνων προπονητών που γυρνάνε από ομάδα σε ομάδα χωρίς να έχουν δείξει πουθενά τίποτα. Φέρε μου Πέτερσον και Όγιος, Γιαννικηδες και Χριστόπουλους, ακόμα και Πόμς, και πάρε μου την ψυχή. Όχι γιατί τέτοιες περιπτώσεις θα αφήσουν εξ ορισμού έργο, αλλά γιατί σου δημιουργούν την προσδοκία ότι μπορεί να δεις κάτι διαφορετικό, κάτι έξω από τα συνηθισμένα του μέσου Έλληνα προπονητή.

Στην παρούσα φάση που είμαστε όμως, τέτοια προχωρημένα κόλπα δε χωράνε και στο δικό μου το μυαλό έχει σφηνώσει ένα μόνο όνομα, το απολύτως αντίθετο από το προφίλ που κανονικά θέλω στην ομάδα μου. Μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι ο μόνος που μπορεί να μας σώσει, ακόμα και με αυτό το ρόστερ όπως είναι, είναι ο Μπάμπης ο Τεννες. Αν με ρωτήσεις γιατί, δεν έχω κάποια απόλυτα λογική απάντηση, μόνο την αίσθηση ότι σε συνθήκες υψηλής πίεσης και περιορισμένου ταλέντου, ο συγκεκριμένος θα μπορέσει να περάσει στους παίκτες δυο-τρια απολύτως βασικά και απαραίτητα για να πάρεις το μισο-μηδεν εκεί που το χρειάζεσαι.

Μπορεί να μιλάει κι η απελπισία, δεν ξέρω.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 01:33 »
Συμφωνώ απόλυτα με την πρώτη παράγραφο.

Αλλά με τη δεύτερη;Που τον θυμήθηκες αυτόν τώρα;Όχι Μπάμπης τενες ρε παιδιά ή κάτι σπανους που διάβασα.Δεν ξέρω αλλά όλοι αυτοί μου φαίνονται γραφικοί και αμφιβάλλω αν θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε τέτοια κατάσταση.

Ο Χριστόπουλος που να ναι άραγε;Να μπορεί να βοηθήσει;

Εγώ αυτόν και τον άγγελο έχω στο μυαλό μου.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 09:13 »
Συμφωνώ απόλυτα με την πρώτη παράγραφο.

Αλλά με τη δεύτερη;Που τον θυμήθηκες αυτόν τώρα;Όχι Μπάμπης τενες ρε παιδιά ή κάτι σπανους που διάβασα.Δεν ξέρω αλλά όλοι αυτοί μου φαίνονται γραφικοί και αμφιβάλλω αν θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε τέτοια κατάσταση.

Ο Χριστόπουλος που να ναι άραγε;Να μπορεί να βοηθήσει;

Εγώ αυτόν και τον άγγελο έχω στο μυαλό μου.

Για το Χριστόπουλο συγκεκριμένα, τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν μέχρι το 2022 την Acropolis IF στη Σουηδία. Έκτοτε και η ομάδα διαλύθηκε οριστικά το 2024 και ο Χριστόπουλος δεν ξαναδουλεψε ως προπονητής.
Τη χρονιά που ήταν σε εμάς να θυμίσω ότι είχε στα φτερά Πατσατζόγλου και Πάντο. Τέρμα Φεγκρους. Ντεβισεντι μπροστά (μια ομάδα μόνος του) και τα αλβανικά σκυλιά του πολέμου Λιλά, Βίλα και επιπλέον στην άμυνα τους νέους τότε Κολοβετσιο και Οικονόμου.

Τι από όλα αυτά έχεις εσύ σήμερα?

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 09:16 »
Η επιλογή είναι πολύ κρίσιμη γιατί σε περίπτωση που και αυτή η επιλογή αποτύχει δύσκολα θα αναστραφεί η κατάσταση. Κατά την άποψη μου χρειάζεται ένας που να ξέρει τι σημαίνει ΠΑΣ έχοντας εμπειρία από τα αποδυτήρια.

Πρώτο όνομα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά έχοντας θέση στα παοκια δύσκολο να ενδιαφερθεί. Πάντως αν ο Σιόντης ασχοληθεί μπορεί να τον πείσει έχει τον τρόπο του. Επιπλέον ο Άγγελος είναι η ιδανική περίπτωση να συσπειρωθεί η πόλη. Το μόνο προβληματισμό που έχω είναι αν ο ίδιος την παλεύει να μπει σε αυτή την καθημερινότητα μετά την απώλεια της συζύγου του.

Αν όχι ο Άγγελος άλλες περιπτώσεις που μου έρχονται είναι Κλαούντιο Κάμπος και Αριάν Μπέλα με ρίσκο όμως λόγω προπονητικής απειρίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γιαννάκης πάντα είναι μια πολύ καλή επιλογή, αλλά νομίζω αφού δεν ήρθε το καλοκαίρι δύσκολο να γίνει κάτι τώρα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 10:12 »
Η επιλογή είναι πολύ κρίσιμη γιατί σε περίπτωση που και αυτή η επιλογή αποτύχει δύσκολα θα αναστραφεί η κατάσταση. Κατά την άποψη μου χρειάζεται ένας που να ξέρει τι σημαίνει ΠΑΣ έχοντας εμπειρία από τα αποδυτήρια.

Πρώτο όνομα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά έχοντας θέση στα παοκια δύσκολο να ενδιαφερθεί. Πάντως αν ο Σιόντης ασχοληθεί μπορεί να τον πείσει έχει τον τρόπο του. Επιπλέον ο Άγγελος είναι η ιδανική περίπτωση να συσπειρωθεί η πόλη. Το μόνο προβληματισμό που έχω είναι αν ο ίδιος την παλεύει να μπει σε αυτή την καθημερινότητα μετά την απώλεια της συζύγου του.

Αν όχι ο Άγγελος άλλες περιπτώσεις που μου έρχονται είναι Κλαούντιο Κάμπος και Αριάν Μπέλα με ρίσκο όμως λόγω προπονητικής απειρίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γιαννάκης πάντα είναι μια πολύ καλή επιλογή, αλλά νομίζω αφού δεν ήρθε το καλοκαίρι δύσκολο να γίνει κάτι τώρα.
ως Γιαννάκη εννοείς τον ΓιανΜπελά ή είναι τυπογραφικό και αναφέρεσαι στον Γιαννίκη;

Για να καταθέσω και εγώ τη γνώμη μου. ΑΝ θέλουμε να φτιάξει ομάδα θα πρέπει να αποφύγουμε το συρφετό των μετακινούμενων Ελλήνων οι οποίοι έχουν ως κύριο προσόν τις σχέσεις τους με δημοσιογράφους και κυκλώματα. Προπονητές τύπου Τεννέ, Βοσνιάδη όπου έχουν επιτυχίες είναι εξαιτίας των κυκλωμάτων που στηρίζουν τους προέδρους της ομάδας τους. (έχω κολλήσει και δεν έγραψα και τον καραγκιόζη που είχαμε πρόπερσι και πήγε μετά και στις Σέρρες και τον διώξαν νωρίς πριν τους υποβιβάσει).  και Γρηγορίου λοιπόν.

Επίσης δεν μπορούμε να μιλάμε για αποσυρθέντες συνταξιούχους τύπου Άγγελου (στην περίπτωσή του -παρά τη συμπάθεια που τρέφουμε γι αυτόν- είναι και γραφικά παρωχημένος) Στην ίδια κατηγορία γραφικών τηλεμαϊντανών συγκαταλέγω και το Νικολό (από την 2η κιόλας φορά από τις 5 που τον ξαναματαεπαναφέραμε).

Χίλιες φορές καλύτερα κάποιος άγνωστος σε εμάς νέος με γνώσεις και φιλοδοξίες ...  Το ποδόσφαιρο σήμερα έχει προχωρήσει και απαιτεί χρήση τεχνολογίας και νέες επιστημονικές μεθόδους που δεν τις έχει κανείς από όσους ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τους προαναφερθέντες.
Αυτός είναι από τους ελάχιστους τομείς όπου είχε καλές επιδόσεις ο Χριστοβασίλης (ίσως είχε καλούς συμβουλάτορες στο συγκεκριμένο θέμα) και έφερε Χριστόπουλο και Γιαννίκη ως οριακά άγνωστους... 
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 16 Νοέ 2025 10:38 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 11:33 »
Και ο Μεταξάς είναι μια λύση...

Και αυτός χωρίς ομάδα πρέπει να είναι.

Ο Πομς προπονεί άραγε; Έτσι για να γελάσουμε και λίγο μιας και πολλοί δεν τον θέλατε.

Θα είναι τεράστιο ρίσκο να φέρεις κάποιον που δεν ξέρει ΠΑΣ Γιάννινα, β' Εθνική και τη φάση εδώ.

Θα είναι επιλογή ή του ύψους ή του βάθους.Δεν θα έχει μέση.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 16 Νοέ 2025 11:37 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 12:22 »
Κάποιον που να έχει καλές σχέσεις με τον παοκ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 14:50 »
Τυπογραφικό λάθος τον Γιαννικη εννοώ dk
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 15:34 »
Με τα οικονομικα δεδομενα που υπαρχουν στην ομαδα αλλα και εχοντας εικονα απο περυσι, θα ηθελα να ερθει αυτος που ηθελα απο το καλοκαιρι, ο Νικος Μπαδημας!!!
Ειναι ενας ανθρωπος που ξερει την ομαδα και εχει δουλεψει με νεαρους ποδοσφαιριστες σε ολη του την καριερα.
Περυσι που ανελαβε την ομαδα για το play off παρουσιασε την καλυτερη εικονα ολης της χρονιας και ενω δεν ειχε Σορια και Σεποβιτς στα χερια του οπως οι προκατοχοι του Πομς και Γκαλεανο.
Οσο κακο ή απειρο και να ειναι το υλικο που εχει η ομαδα, σιγουρα καποιος αλλος προπονητης θα μπορεσει να παρουσιασει κατι καλυτερο απο αυτο που ειδαμε επι Κουστα.
Αργησε η αντικατασταση του, θεωρω μετα την Καβαλα επρεπε να ειχε γινει, αλλα λογω του δια δυο των βαθμων στο τελος και αν παιξουν με το μαχαιρι στα δοντια, ειναι ακομα οριακα αναστρεψιμη η κατασταση

Συνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 16 Νοέ 2025 23:25 »
Παράθεση
.  Αρχικά, πρώτο όνομα που προτάθηκε στον Νίκο Σιόντη εδώ και αρκετές ημέρες είναι ο Κωνσταντίνος Μπράτσος. Ο 48χρονος Βολιώτης προπονητής έχει μείνει χωρίς ομάδα από τις 14 Οκτωβρίου όταν και αποχώρησε από την Athens Καλλιθέα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Β’. Ο Μπράτσος έγινε γνωστός από τη θητεία του στον ΝΠΣ Βόλο δύο φορές, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής της Κηφισιάς. Το καλοκαίρι του 2024 είχε και προπονητικό πέρασμα από τη Φινλανδία και την Όουλου. Οι πληροφορίες λένε ότι τον Μπράτσο πρότεινε στον ΠΑΣ ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος, όμως όσο περνούν οι ώρες το σενάριο ολοένα και απομακρύνεται. Πιθανότατα να απάντησε και αρνητικά ο ίδιος ο Βολιώτης προπονητής.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Γιώργο Πετράκη, τον γιο του πρώην προπονητή του ΠΑΣ, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας και την ευρωπαϊκή έξοδο το καλοκαίρι του 2016. Ο 37χρονος Γιώργος Πετράκης ήταν στη Λάρισα μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, όταν και αποτέλεσε παρελθόν από τους «βυσσινί» μετά τη βαριά ήττα με 2-5 από τον Βόλο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Πετράκης έχει προπονήσει αρκετές ομάδες. Ξεκίνησε από την Κρήτη, τον ΑΟ Τυμπακίου, τον Ηρόδοτο και τον Κισσαμικό. Στη συνέχεια είχε πέρασμα από Καραϊσκάκη Άρτας, Λαμία, Ολυμπιακό Λευκωσίας και Κηφισιά. Ξαναπήγε στην Κύπρο το 2023 για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπίας και της Ομόνοιας 29, πριν γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας.

Οι δυο τελευταίες περιπτώσεις που έχουν προταθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει συζητήσεις αφορούν δύο πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004. Πρόκειται για τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Γιάννη Γκούμα, οι οποίοι έχουν προταθεί και μάλιστα έχουν γίνει ήδη και κάποιες διερευνητικές επαφές.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι 54 ετών και έχει καταγωγή από την Ήπειρο καθώς είναι γεννημένος στην Άρτα. Μετά τη μεγάλη καριέρα του ως τερματοφύλακας, ανέλαβε προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ έχει διατελέσει και υπηρεσιακός για ένα παιχνίδι της πρώτης ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Φωστήρα. Επίσης, έχει διατελέσει διευθυντής ακαδημιών, αλλά και προπονητής της Κ 19 των «ερυθρόλευκων». Τελευταία του ομάδα ο Πανιώνιος, στον οποίο ήταν προπονητής μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, όταν και αποτέλεσε παρελθόν. Τέλος, έχει περάσει και από τις εθνικές ομάδες και ήταν προπονητής των ομάδων Νέων και Ελπίδων της Ελλάδας.

Τις τελευταίες ώρες παίζει δυνατά για τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και ένας ακόμα πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, ο Γιάννης Γκούμας. Συνδεδεμένος ποδοσφαιρικά μόνο με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε για πάνω από 17 χρόνια, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2009. Από το 2012 μπήκε στην προπονητική και ανέλαβε δύο τοπικές ομάδες στην Αθήνα, τη Γλυφάδα και την Πεύκη. Στη συνέχεια υπήρξε βοηθός προπονητή στη Skoda Xanthi, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν προπονητής στην Εθνική Νέων της Ελλάδας, αλλά και την Εθνική Ελπίδων. Το 2022 πήγε στην Κύπρο και τον Ερμή Αραδίππου, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νίκος Σιόντης είναι κοντά στον να κλείσει τον διάδοχο του Νίκου Κούστα και το πιθανότερο είναι να είναι ένας εκ των τεσσάρων υποψηφίων. Όπως γράψαμε και παραπάνω πιθανότερος αυτή τη στιγμή είναι ο Γιάννης Γκούμας.

Μυριουνης

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 08:17 »
Ωραία ονόματα... Ιδανικά για ηλεκτροσόκ με 9 volt μπαταρίες!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 08:55 »
απ αυτούς αν δεν είναι ο Μπράτσος συμφωνώ με Pizzas και προτιμώ τον Μπαδήμα

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 09:42 »
Ας μην περιμενουμε καποιο ονομα που θα μας κανει γκελ. Ουτε οικονομικα μπορουμε να τον προσελκυσουμε ουτε αγωνιστικα. Οποτε για εμενα Μπρατσος ή Πετρακης θα ειναι βομβα μεγατονων. Αναμεσα σε Νικοπολιδη και Γκουμα μαλλον καλυτερος ο κηπουρος που εχει δουλεψει πιο προσφατα στην κατηγορια. Καλυτερος και των 2 ο Μπαδημας.
Κριμα που για 3 μερες χασαμε την επιλογη του Τατση. Κριμα που ο Μπελλα εχει ομαδα στην Αλβανια. Σε οποια ομαδα εχει παει εχει παρουσιασει και εργο. 
Και θεωρω απαραδεκτο να εχουμε δωσει την ευκαιρια να γινουν προπονητες στον ΠΑΣ κατι απιθανεοι τυποι και ουτε μια φορα σε ενα δικος μας παιδι.