Και από κει που δεν υπήρχαν πουθενά, εμφανίστηκαν ξαφνικά ο ον1950 και ο μπαμπάς σαν κατήγοροι και εισαγγελείς να μας πουν για τον γκούμα ότι δεν κάνει. Χωρίς καν να δουν τη δουλειά του.
Μας λέει ο ov1950 ότι ο προπονητής που ξεκίνησε τη χρονιά έπρεπε και να την τελειώσει. Σε ποιο εγχειρίδιο το γράφει αυτό αγαπητέ;
Τη μαλακία που έκαναν οι γόνοι μην απολύοντας το Στάικο, έπρεπε να την κάνει και ο Σιόντης;
Σαφέστατα και έπρεπε να απολυθεί ο Κούστας. Το χρόνο που ζήτησε τον πήρε και με το παραπάνω χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Προσωπικά τον Γκούμα από τους άλλους που διάβασα ως υποψήφιους τον προτιμώ και δε χρειάζεται να ξέρει να μιλάει. Θα μου αρκεί αν δω αποτέλεσμα κυρίως βαθμολογικό.
Αυτά προς το παρόν.
Το γεγονός ότι εσύ δεν γνωρίζεις τη δουλειά του, δεν σημαίνει αυτονόητα ότι δεν την γνωρίζουν και άλλοι, επίσης δε, αν δεν ξέρει να μιλάει, πως θα επικοινωνεί με τους άλλους και δη, με τους παίκτες;
Τόσο χρόνο καταναλώνεις εδώ μέσα, αφού εσύ δεν έχεις προσωπική γνώση, ας το έψαχνες λίγο στο internet (και δεν αναφέρομαι σε παρακουτσομπολιά)...
Όπως και να `χει, ζητώ συγγνώμη για την "ξαφνική" εμφάνισή μου, "από κει που δεν υπήρχα"... Λάθος μου μεγαλειότατε, νόμιζα ο αφελής ότι ήταν δικαίωμά μου να εκφράσω την γνώμη μου και όχι προνόμιό σας. Συνεχίστε παρακαλώ, δεν θα ξαναδιακόψω την πνευματική σας ευημερία και ραστώνη.
Η ειρωνία με τους μεγαλειότατους ας περισσεύει.
Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να πεις τη γνώμη σου και ούτε μπορεί να σου την αφαιρέσει κανείς.
Δε σε είδα όμως να λες τη γνώμη σου για την πορεία της ομάδας με τον προηγούμενο προπονητή.
Μάλλον θα ήσουν ικανοποιημένος και δεν είχες να πεις τίποτε.
Με το που ανακοινώθηκε ο Γκούμας ξεσπάθωσες λες και θα σου έτρωγε το ψωμί.
Οπότε τo σχόλιό μου ήταν καθαρά για τη γκρίνια που έβγαλες εσυ και ο ov.
Δεν είναι ώρα για γκρίνια όταν είμαστε στο χείλος του γκρεμού και φυσικά δε σε θεωρώ παντογνώστη όταν γράφεις ότι γνωρίζεις τη δουλειά του Γκούμα. Απ' όταν την ήξερες μπορεί στο μεταξύ να έχει πάρει 7 διδακτορικά.
Και η περιγραφή σου για τον άνθρωπο θυμίζει κωφάλαλο που δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Νομίζω ότι είναι τουλάχιστο τραβηγμένο.
Τουλάχιστον περίμενε τα άσχημα αποτελέσματα για να δικαιωθείς......