Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  (Αναγνώστηκε 19583 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
« Απάντηση #150 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 20:51 »
Το ότι κάποιος δεν το έχει με την ομιλία κτλ δεν σημαίνει ότι είναι καθυστερημένος.
Πάρε ας πούμε τον Παναγιωτάκη.Βάλε να τον ακούσεις όταν κάνει δηλωσεις.
ααααα εεεεε οοοοο

Ε, ωρε Φον, και τι είναι ο Παναγιώτης, κανας ξύπνιος;

:P
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Τετ 19 Νοέ 2025 05:57 »
Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post είμαι κατά τέτοιων λύσεων. Από το στιγμή που ο Σιόντης το πήρε πάνω του θα καλωσορίσω τον νέο μας προπονητή με την ελπίδα να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Είναι γεγονός ότι έτσι όπως τα κατάφεραν από την αγία οικογένεια με την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ, αυτό αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να προσεγγίσεις καλύτερου επιπέδου προπονητές, ιδιαίτερα στα μέσα της σεζόν.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία Γιάννη Γκούμα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 - Los Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Τετ 19 Νοέ 2025 10:25 »
Μου αρέσει που στηρίζουμε την ομάδα και τελικά ακούμε μόνο γκρινια εντός και εκτός γηπέδου.

Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Πήραμε 20 παιδάκια με 0 εμπειρία όπως επίσης και προπονητές (Κούστας, Σκούφαλης) και τους δώσαμε να σώσουν τον ΠΑΣ.

Δεν κατηγορώ κάποιον για αυτή την κατάσταση γτ οι συνθήκες ήταν πολύ χειρότερες και έπρεπε ο Σιόντης να ασχοληθεί με άλλα πράγματα και όχι το αγωνιστικό.
Το ότι σωθήκαμε σαν σύλλογος και υπάρχουμε και αγωνιζόμαστε είναι απο μόνο του επιτυχία.

Κανένας δεν καταλαβαίνει αυτό που λέει ο Σιόντης. Πηγαίνουμε με όποιον αντέχει το πορτοφόλι του και όποιον ΘΕΛΕΙ να έρθει και να ρισκάρει την πιθανή αποτυχία.
Διαβάζω για Γιαννίκη και Μεταξά και μου πέφτουν και τα λίγα μαλλιά που μου έχουν απομείνει.

Δεν μας κάνει κανένας γτ έχουμε μεγάλη ιδέα για την ομάδα μας και δεν βλέπουμε που έχουμε φτάσει.
Μόνο γκρίνια και στήριξη ελάχιστη. Ένα άδειο γήπεδο που γκρινιάζει σε παίχτες και προπονητές.
Δυστυχώς οι γκρινιάρηδες και οι φωνακλάδες ακούγονται πολύ περισσότερο απο αυτούς που είναι υποστηρικτές της όλης προσπάθειας.

Άρχισαν να εμφανίζονται και τα σαλιγκάρια του παρελθόντος για να δέσει το γλυκό.

Αυτό που μας αξίζει είναι να τα βροντίξει ο Σιόντης και να φύγει!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Τετ 19 Νοέ 2025 10:30 »
Εγώ θα προτιμούσα Πέντρο παίχτης-προπονητής, αλλά ας είναι. Μακάρι να τα καταφέρει.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Τετ 19 Νοέ 2025 12:07 »
Το ότι κάποιος δεν το έχει με την ομιλία κτλ δεν σημαίνει ότι είναι καθυστερημένος.
Πάρε ας πούμε τον Παναγιωτάκη.Βάλε να τον ακούσεις όταν κάνει δηλωσεις.
ααααα εεεεε οοοοο

Ε, ωρε Φον, και τι είναι ο Παναγιώτης, κανας ξύπνιος;

:P

Χαζός δεν είναι πάντως
Έχει τα εκατομμύριακια του στην άκρη
Και τρέχουν άλλοι τώρα να σώσουν το καραβι

Να ναι καλά αυτοί που προστάτευαν την οικογένεια του τόσα χρόνια

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Τετ 19 Νοέ 2025 22:43 »
Και από κει που δεν υπήρχαν πουθενά, εμφανίστηκαν ξαφνικά ο ον1950 και ο μπαμπάς σαν κατήγοροι και εισαγγελείς να μας πουν για τον γκούμα ότι δεν κάνει. Χωρίς καν να δουν τη δουλειά του.
Μας λέει ο ov1950 ότι ο προπονητής που ξεκίνησε τη χρονιά έπρεπε και να την τελειώσει. Σε ποιο εγχειρίδιο το γράφει αυτό αγαπητέ;
Τη μαλακία που έκαναν οι γόνοι μην απολύοντας το Στάικο, έπρεπε να την κάνει και ο Σιόντης;
Σαφέστατα και έπρεπε να απολυθεί ο Κούστας. Το χρόνο που ζήτησε τον πήρε και με το παραπάνω χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Προσωπικά τον Γκούμα από τους άλλους που διάβασα ως υποψήφιους τον προτιμώ και δε χρειάζεται να ξέρει να μιλάει. Θα μου αρκεί αν δω αποτέλεσμα κυρίως βαθμολογικό.
Αυτά προς το παρόν.

Το γεγονός ότι εσύ δεν γνωρίζεις τη δουλειά του, δεν σημαίνει αυτονόητα ότι δεν την γνωρίζουν και άλλοι, επίσης δε, αν δεν ξέρει να μιλάει, πως θα επικοινωνεί με τους άλλους και δη, με τους παίκτες;
Τόσο χρόνο καταναλώνεις εδώ μέσα, αφού εσύ δεν έχεις προσωπική γνώση, ας το έψαχνες λίγο στο internet (και δεν αναφέρομαι σε παρακουτσομπολιά)...
Όπως και να `χει, ζητώ συγγνώμη για την "ξαφνική" εμφάνισή μου, "από κει που δεν υπήρχα"... Λάθος μου μεγαλειότατε, νόμιζα ο αφελής ότι ήταν δικαίωμά μου να εκφράσω την γνώμη μου και όχι προνόμιό σας. Συνεχίστε παρακαλώ, δεν θα ξαναδιακόψω την πνευματική σας ευημερία και ραστώνη.
Η ειρωνία με τους μεγαλειότατους ας περισσεύει.
Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να πεις τη γνώμη σου και ούτε μπορεί να σου την αφαιρέσει κανείς.
Δε σε είδα όμως να λες τη γνώμη σου για την πορεία της ομάδας με τον προηγούμενο προπονητή.
Μάλλον θα ήσουν ικανοποιημένος και δεν είχες να πεις τίποτε.
Με το που ανακοινώθηκε ο Γκούμας ξεσπάθωσες λες και θα σου έτρωγε το ψωμί.
Οπότε τo σχόλιό μου ήταν καθαρά για τη γκρίνια που έβγαλες εσυ και ο ov.
Δεν είναι ώρα για γκρίνια όταν είμαστε στο χείλος του γκρεμού και φυσικά δε σε θεωρώ παντογνώστη όταν γράφεις ότι γνωρίζεις τη δουλειά του Γκούμα. Απ' όταν την ήξερες μπορεί στο μεταξύ να έχει πάρει 7 διδακτορικά.
Και η περιγραφή σου για τον άνθρωπο θυμίζει κωφάλαλο που δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Νομίζω ότι είναι τουλάχιστο τραβηγμένο.
Τουλάχιστον περίμενε τα άσχημα αποτελέσματα για να δικαιωθείς......

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Πεμ 20 Νοέ 2025 11:00 »
Και από κει που δεν υπήρχαν πουθενά, εμφανίστηκαν ξαφνικά ο ον1950 και ο μπαμπάς σαν κατήγοροι και εισαγγελείς να μας πουν για τον γκούμα ότι δεν κάνει. Χωρίς καν να δουν τη δουλειά του.
Μας λέει ο ov1950 ότι ο προπονητής που ξεκίνησε τη χρονιά έπρεπε και να την τελειώσει. Σε ποιο εγχειρίδιο το γράφει αυτό αγαπητέ;
Τη μαλακία που έκαναν οι γόνοι μην απολύοντας το Στάικο, έπρεπε να την κάνει και ο Σιόντης;
Σαφέστατα και έπρεπε να απολυθεί ο Κούστας. Το χρόνο που ζήτησε τον πήρε και με το παραπάνω χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Προσωπικά τον Γκούμα από τους άλλους που διάβασα ως υποψήφιους τον προτιμώ και δε χρειάζεται να ξέρει να μιλάει. Θα μου αρκεί αν δω αποτέλεσμα κυρίως βαθμολογικό.
Αυτά προς το παρόν.

Το γεγονός ότι εσύ δεν γνωρίζεις τη δουλειά του, δεν σημαίνει αυτονόητα ότι δεν την γνωρίζουν και άλλοι, επίσης δε, αν δεν ξέρει να μιλάει, πως θα επικοινωνεί με τους άλλους και δη, με τους παίκτες;
Τόσο χρόνο καταναλώνεις εδώ μέσα, αφού εσύ δεν έχεις προσωπική γνώση, ας το έψαχνες λίγο στο internet (και δεν αναφέρομαι σε παρακουτσομπολιά)...
Όπως και να `χει, ζητώ συγγνώμη για την "ξαφνική" εμφάνισή μου, "από κει που δεν υπήρχα"... Λάθος μου μεγαλειότατε, νόμιζα ο αφελής ότι ήταν δικαίωμά μου να εκφράσω την γνώμη μου και όχι προνόμιό σας. Συνεχίστε παρακαλώ, δεν θα ξαναδιακόψω την πνευματική σας ευημερία και ραστώνη.
Η ειρωνία με τους μεγαλειότατους ας περισσεύει.
Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να πεις τη γνώμη σου και ούτε μπορεί να σου την αφαιρέσει κανείς.
Δε σε είδα όμως να λες τη γνώμη σου για την πορεία της ομάδας με τον προηγούμενο προπονητή.
Μάλλον θα ήσουν ικανοποιημένος και δεν είχες να πεις τίποτε.

Με το που ανακοινώθηκε ο Γκούμας ξεσπάθωσες λες και θα σου έτρωγε το ψωμί.
Οπότε τo σχόλιό μου ήταν καθαρά για τη γκρίνια που έβγαλες εσυ και ο ov.
Δεν είναι ώρα για γκρίνια όταν είμαστε στο χείλος του γκρεμού και φυσικά δε σε θεωρώ παντογνώστη όταν γράφεις ότι γνωρίζεις τη δουλειά του Γκούμα. Απ' όταν την ήξερες μπορεί στο μεταξύ να έχει πάρει 7 διδακτορικά.
Και η περιγραφή σου για τον άνθρωπο θυμίζει κωφάλαλο που δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Νομίζω ότι είναι τουλάχιστο τραβηγμένο.
Τουλάχιστον περίμενε τα άσχημα αποτελέσματα για να δικαιωθείς......

%-| %-| %-| %-| %-|

Υγ. Μα, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ, γιατί τότε ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...
Θέλω, αν γίνεται, να με "αναγκάσει" να ανακαλέσω και να ζητήσω συγγνώμη...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Πεμ 20 Νοέ 2025 13:21 »
Ωραία. Τότε θα ελπίζουμε όλοι να ακούσουμε τη συγγνώμη σου.