Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 10η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4626 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 10η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Σαβ 23 Νοέ 2024 17:55 »
Αλήθεια τώρα, πρέπει να τραβάτε γερό κόμπλεξ για να μιλάτε έτσι για παιδιά από 17χρονών μέχρι 22, τα οποία οι παραστάσεις τους ήταν μέχρι χθες σε ομάδες u-17 και U-19, τα οποία μπήκαν μέσα και προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο. Οι περισσότεροι ήταν τουλάχιστον παροπλισμένοι και χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους. Εντύπωση μου κάνει το σχόλιο για το Λούπα. 17 χρονών και μία χαρά τα καταφέρνει. Αν δυναμώσει και λίγο θα είναι μία χαρά. Αλλά ας του μαμήσουμε λίγο την ψυχολογία του παιδιού, δικό μας είναι;

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #51 στις: Σαβ 23 Νοέ 2024 18:16 »
Είδα το παιχνίδι του τυριού με την Καβάλα.

Το τυρί προστατεύεται με επιστημονικό τρόπο από την παράγκα Γκαγκατση-παοκ-παοκ β.

Δεν υπάρχει καμία μα καμία πιθανότητα να μην ανέβει.Την Καβάλα σε κάθε φάση που πήγαινε να κάνει μια τελική με προΰποθεσεις έδινε κάτι ανύπαρκτα φάουλ και φυσικά ακατανόητα οφσάιντ.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια φάση στις καθυστερήσεις.Καρατια ενός παίχτη του τυριού σε παίχτη της Καβάλας στο ύψος των γεννητικών οργάνων.Ουτε κάρτα δεν εδωσε, ενώ ήταν απευθείας κόκκινη.

Παρασκηνιακά το τυρί έχει ανέβει από τον Αύγουστο.

Αγωνιστικά έχει ελαφρώς καλύτερη ομάδα από εμάς.Και αυτό παρά τις απίστευτες και κωμικοτραγικές καταστάσεις που έχουμε δει από τον παναγιωτακη μετά τον υποβιβασμό.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος paskimolos67

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σαβ 23 Νοέ 2024 19:09 »
Αλήθεια τώρα, πρέπει να τραβάτε γερό κόμπλεξ για να μιλάτε έτσι για παιδιά από 17χρονών μέχρι 22, τα οποία οι παραστάσεις τους ήταν μέχρι χθες σε ομάδες u-17 και U-19, τα οποία μπήκαν μέσα και προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο. Οι περισσότεροι ήταν τουλάχιστον παροπλισμένοι και χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους. Εντύπωση μου κάνει το σχόλιο για το Λούπα. 17 χρονών και μία χαρά τα καταφέρνει. Αν δυναμώσει και λίγο θα είναι μία χαρά. Αλλά ας του μαμήσουμε λίγο την ψυχολογία του παιδιού, δικό μας είναι;

Συμφωνώ 100%...
Κακοπληρωμένοι ή απλήρωτοι πιτσιρικάδες
κλήθηκαν να "βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά"
σε πολύ βαρύ γήπεδο
και από μία εμφάνιση κατακρίνονται έως εσχάτων...
(Κύρκος, Μίνα, Δούμας, Λούπας, Καλέμι, Αθανασίου,
 βάζω και τον Αζίζ .... )

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σαβ 23 Νοέ 2024 20:39 »
Mandrakoukos,Tsimendos, paskimolos σας ευχαριστώ που γράψατε αυτά που σκέφτομαι....οι υπόλοιποι γ@@@στε ψυχολογιες νεαρών ποδοσφαιριστών....
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 23 Νοέ 2024 21:52 »
Mandrakoukos,Tsimendos, paskimolos σας ευχαριστώ που γράψατε αυτά που σκέφτομαι....οι υπόλοιποι γ@@@στε ψυχολογιες νεαρών ποδοσφαιριστών....

Φίλε μου δεν διαφωνούμε και σίγουρα δεν θέλουμε να γαμησουμε κανέναν.

Είμαστε οπαδοί φανατικοι που υποφέρουμε για την κατάσταση που βλέπουμε.Επομενως αντιδρούμε, ίσως και πολύ...

Δεν γίνεται όμως να θεωρείς παίχτες σαν τον Μίνα και τον Αθανασίου μικρούς.

Τρία χρόνια παίζουν στην ομάδα και αλλού και είναι στάσιμοι.
Τι να κάνουμε;Να πούμε όλα εντάξει και προχωράμε;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 23 Νοέ 2024 22:00 »
17χρονοι να πάρουν τον ΠΑΣ πάνω τους αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν.Οπότε δεν μπορείς να τους θεωρείς βασικούς.Δεν γίνεται να βγει η χρονιά με αυτούς.Να πάρουν εμπειρίες και να παίξουν κάποια ματς ναι.Μέχρι εκεί.Α ναι και να τους βρούμε την θέση τους και να μην παίζουν όπου να ναι.
Για τους λίγο μεγαλύτερους μπορεί να είναι μικροί ηλικιακά αλλά δεν γίνεται να τους νταντεύουμε μια ζωή.Θα κριθούν.Δυστυχώς όπως φαίνεται δεν είναι για πολλά πολλά.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 23 Νοέ 2024 22:09 »
Η Λάρισα ανακοίνωσε ήδη 30χρονο Αργεντίνο εξτρέμ και εμείς μαλώνουμε για τους 17χρονους....

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σαβ 23 Νοέ 2024 22:25 »
Η Λάρισα θα κάνει τα πάντα, θα παίξει τα ρέστα της σε αυτό πρωτάθλημα παρωδία. Ειδικά τώρα που είναι στο +6 και την άλλη βδομάδα θα είναι στο +6 σίγουρα και έως +9.
Η διαφορά της μέχρι το τέλος του γύρου θα είναι σίγουρα +10-12, οπότε και στα playoff θα είναι σχεδόν αδιάφορη. Ότι έκανε πέρσι ο Λεβαδειακός το κάνει αυτή φέτος. Στο τέλος κατάλαβε ότι δεν υπάρχει χρόνος για όνειρα.
Προφανώς και θα δέσει περισσότερο με τη νέα χρονιά.
Εμείς χάσαμε κρίσιμα παιχνίδια με Νίκη Βόλου και ΠΑΟΚ Β και οι βαθμοί αυτοί δε μαζεύονται πλέον.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 24 Νοέ 2024 13:28 »
Παιδια να ξεκαθαρισουμε δυο πραγματακια.
Κανενας ποδοσφαιριστης της ομαδας δεν διαβαζει το φορουμ αρχικα. Πιο πιθανο ειναι να δει ισως καποιο σχολιο σε τοπικα site.
Απο εκει και περα, καποιοι νεαροι μας ποδοσφαιριστες ειναι 3 και 4 χρονια επαγγελματιες, πρεπει καποια στιγμη να κανουν το μπαμ θεωρω.
Για τα παιδια που εγιναν φετος επαγγελματιες απο την Κ19 προφανως και πρεπει να υπαρχει μονο καλοπροαιρετη κριτικη και οχι αναθεμα, καθως και προστασια απο την ομαδα για να μην τους καψουν.
Οι πιτσιρικαδες μας θα πρεπει να ειναι οι ιδιοι οι πρωτοι που θα ξερουν οτι πρεπει να δουλεψουν πολυ για να γινουν επαγγελματιες σε ολα τα επιπεδα και οχι μονο λογω του συμβολαιου που εκαναν

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 18:47 »
Παράθεση

Ρε παίδες μα το θεό τα πιστεύετε αυτά; Πιστεύετε ότι μπαινουν παίχτες του ΠΑΣ και διαβάζουν το φόρουμ και γαμιέται η ψυχολογία τους;

Παράθεση

Το τυρί προστατεύεται με επιστημονικό τρόπο από την παράγκα Γκαγκατση-παοκ-παοκ β.

Δεν υπάρχει καμία μα καμία πιθανότητα να μην ανέβει.Την Καβάλα σε κάθε φάση που πήγαινε να κάνει μια τελική με προΰποθεσεις έδινε κάτι ανύπαρκτα φάουλ και φυσικά ακατανόητα οφσάιντ.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια φάση στις καθυστερήσεις.Καρατια ενός παίχτη του τυριού σε παίχτη της Καβάλας στο ύψος των γεννητικών οργάνων.Ουτε κάρτα δεν εδωσε, ενώ ήταν απευθείας κόκκινη.

Αγωνιστικά έχει ελαφρώς καλύτερη ομάδα από εμάς.Και αυτό παρά τις απίστευτες και κωμικοτραγικές καταστάσεις που έχουμε δει από τον παναγιωτακη μετά τον υποβιβασμό.

Μα την παναγία έχετε κουράσει με την Λάρισα φέτος. Έχει πολύ καλύτερη ομάδα απο εμάς και το δείχνουν τα αποτελέσματα έλεος πιά. Ναί στο μεταξύ μας μάτς ήταν πολύ κοντά και οι 2 ομάδες όμως σε όλα τα υπόλοιπα; Το παρασκήνιο τους ανεβάζει δηλαδή όχι ότι έχουν 23-6 γκόλ και παιρνάνε αέρα με 3-4μπαλα. Μπορεί να παίρνουν σφυρίγματα; I guess πάντως εγώ στο μεταξύ μας μάτς δεν είδα τίποτα κραυγαλέο. Άν έχει κανείς κάποιο στιγμιότυπο να το ανεβάσει να πώ ότι κάνω λάθος. Πάντως και οι 2 κόκκινες είναι στην κρίση του διαιτητή, άν ο άλλος είναι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και κλωτσάει την μπάλα βουπίδι μπροστά σε όλους και ο άλλος 45 δέυτερα αφού έχει φάει κίτρινη για διαμαρτυρία μου πάει για τάκλιν. Κουράστηκα κάθε 3-4 πόστ να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Πάμε να στηρίξουμε την πολύ ΚΑΚΗ ομάδα που έχουμε σε όποιο γήπεδο μπορεί ο καθένας και όπου βγεί.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 19:13 »
Οι μικροί δεν μπορούν από μόνοι τους να σηκώσουν τη φανέλα ...όσοι μας βγήκαν είχαν παίχτες και δίπλα κ μπροστά  και μπορούσαν να κάνουν τα βήματα τους....μην αναφέρω τώρα παίχτες που πουλήθηκαν και ποιους είχαν δίπλα....

Αυτά τα παιδιά σε ποιον να στηριχθούν;
Όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει

Υ.γ...η Λάρισα έχει πάρει του κόσμου τα σφυρίγματα...οποίος βλέπει τους αγώνες καταλαβαίνει. .το επίπεδο είναι τόσο χαμηλό που με 20 σφυρίγματα υπέρ παίρνεις αγώνα

Και διαφωνώ με την άποψη ο δικός μας ο βλάκας που βουπαρε κ ο άλλος έκανε τάκλιν....ήταν η δεν ήταν; ...δεν ήταν. ...και δεχθηκαμε σκληρό παιχνίδι...και ανάποδα σφύριξε ...και παραπάνω κράτησε.. και μόνο φανέλα της ΑΕΛ δεν έβαλε να παίξει σέντερ φορ ...ΕΛΕΟΣ ..ΑΛΛΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΙΥ ΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.  ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΥΝΟΙΑ...

μην τρελαθουνε τώρα ...απλώς δεν μπορω αυτό το χωριάτιλικι....να το παίζουμε οι επαναστάτες της επαρχίας....και να κάνουμε γάργαρα όταν παίρνουμε τα σφυρίγματα....εμείς ποτέ δεν το κάναμε σαν οπαδοι

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 19:29 »
Παράθεση
Υ.γ...η Λάρισα έχει πάρει του κόσμου τα σφυρίγματα...οποίος βλέπει τους αγώνες καταλαβαίνει. .το επίπεδο είναι τόσο χαμηλό που με 20 σφυρίγματα υπέρ παίρνεις αγώνα

Και διαφωνώ με την άποψη ο δικός μας ο βλάκας που βουπαρε κ ο άλλος έκανε τάκλιν....ήταν η δεν ήταν; ...δεν ήταν. ...και δεχθηκαμε σκληρό παιχνίδι...και ανάποδα σφύριξε ...και παραπάνω κράτησε.. και μόνο φανέλα της ΑΕΛ δεν έβαλε να παίξει σέντερ φορ ...ΕΛΕΟΣ ..ΑΛΛΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΙΥ ΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.  ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΥΝΟΙΑ...

μην τρελαθουνε τώρα ...απλώς δεν μπορω αυτό το χωριάτιλικι....να το παίζουμε οι επαναστάτες της επαρχίας....και να κάνουμε γάργαρα όταν παίρνουμε τα σφυρίγματα....εμείς ποτέ δεν το κάναμε σαν οπαδοι

Δεν έχω κάτσει να δώ τα μάτς της λάρισας εκτός του μεταξύ μας. Ξαναλέω με 23-6 γκόλ σίγουρα δεν ανεβαίνεις ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ. Τώρα να θές να πούμε ότι παίρνει ΚΑΙ σφυρίγματα ΚΑΙ έχει καλύτερη ομάδα μου φαντάζει πιο λογικό στα 25 χρόνια που βλέπω μπάλα. Άν επίσης παιρνούσε απο παντού με 1 γκόλ με το ζόρι και σπρώξιμο θα συμφωνούσα ότι την ανεβάζουν.

Τι εννοείς δεν ήταν; Δέν είναι κίτρινη να κλωτσάς μπάλα στο διάολο ενώ έχει βγεί;   Δεν είναι στην κρίση του διαιτητή όταν πάει ο άλλος και διαμαρτύρετε να φάει κίτρινη; Δεν ήταν κίτρινη το τάκλιν;

ΚΑΙ η λάρισα όπως ΚΑΙ εμείς έχουμε φάει τρελό σφάξιμο διαχρονικά . Όποιος δεν συμφωνήσει σε αυτό απλά δεν έχει νόημα η συζήτηση γιατί δεν έχει δεί αρκετή μπάλα.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 19:38 »
απο που και ως που ηταν κιτρινη το τακλιν?
διαφωνω καθετα
ποια κριση του διαιτητη μας λες?,,,,αυτο λεμε...η κριση του ηταν για τον φουτσο....η μαλλον η κριση του ηταν προαποφασισμενη

εχω δει παρα παρα παρα πολυ μπαλα....που εχει φαει η λαρισα σφαξιμο σαν τα δικα μας....θα μας τρελανεις τωρα?....ποια χρονια?

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 19:41 »
Παράθεση

Ρε παίδες μα το θεό τα πιστεύετε αυτά; Πιστεύετε ότι μπαινουν παίχτες του ΠΑΣ και διαβάζουν το φόρουμ και γαμιέται η ψυχολογία τους;

Παράθεση

Μα την παναγία έχετε κουράσει με την Λάρισα φέτος. Έχει πολύ καλύτερη ομάδα απο εμάς και το δείχνουν τα αποτελέσματα έλεος πιά. Ναί στο μεταξύ μας μάτς ήταν πολύ κοντά και οι 2 ομάδες όμως σε όλα τα υπόλοιπα; Το παρασκήνιο τους ανεβάζει δηλαδή όχι ότι έχουν 23-6 γκόλ και παιρνάνε αέρα με 3-4μπαλα. Μπορεί να παίρνουν σφυρίγματα; I guess πάντως εγώ στο μεταξύ μας μάτς δεν είδα τίποτα κραυγαλέο. Άν έχει κανείς κάποιο στιγμιότυπο να το ανεβάσει να πώ ότι κάνω λάθος. Πάντως και οι 2 κόκκινες είναι στην κρίση του διαιτητή, άν ο άλλος είναι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και κλωτσάει την μπάλα βουπίδι μπροστά σε όλους και ο άλλος 45 δέυτερα αφού έχει φάει κίτρινη για διαμαρτυρία μου πάει για τάκλιν. Κουράστηκα κάθε 3-4 πόστ να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Πάμε να στηρίξουμε την πολύ ΚΑΚΗ ομάδα που έχουμε σε όποιο γήπεδο μπορεί ο καθένας και όπου βγεί.
.
Λες ότι λέγανε οι γαύροι επι Κόκκαλη.

Πραγματικά το ποστ σου είναι ανάξιο σχολιασμού.
Αν δεν ήσουν ΠΑΣ θα έλεγα ότι το κείμενο το έγραψε τυροκόμος

Αλήθεια έχεις δει ματς της Λάρισας;
Αν τους έπαιζαν όπως έπρεπε δεν θα είχαν αυτή τη διαφορά γκολ προφανώς.
Δεν μπαίνει καν στο μυαλό σου να το σκεφτείς;
Τέλος πάντων.Εχω δει τέσσερα ματς της Λάρισας στην τηλεοραση και μπορώ να κρίνω μόνος μου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 19:46 »
Δεν είναι απευθείας κόκκινη η γονατια στο Σορια;

Χθες καράτια παίχτη της Λάρισας σε παίχτη της Καβάλας απευθείας κόκκινη πέρασε σαν απλό φάουλ.

Όπως είπες δεν έχει δει ματς του τυριού.Αστο.

Δεν παίρνει πρωτάθλημα ο καλύτερος.Το ότι δεν έχουμε σπουδαία ομάδα δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας στερείται κάθε ελπίδα να προβιβαστουμε.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 19:49 »
εδω ο αλλος εριξε σκαρια στον Αθανασιου επιτηδες και δεν πηρε ουτε κιτρινι....τις εβγαζε στους παγκους ο......κριτης....

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 19:51 »
Παράθεση
απο που και ως που ηταν κιτρινη το τακλιν?
διαφωνω καθετα
ποια κριση του διαιτητη μας λες?,,,,αυτο λεμε...η κριση του ηταν για τον φουτσο....η μαλλον η κριση του ηταν προαποφασισμενη

εχω δει παρα παρα παρα πολυ μπαλα....που εχει φαει η λαρισα σφαξιμο σαν τα δικα μας....θα μας τρελανεις τωρα?....ποια χρονια?

Πολύ ένταση νοιώθω απ την μεριά σας αγαπητοί.

6.57 και το βάζεις slow motion . Κοίτα πώς πέφτει ο δικός μας για τάκλιν ενώ έχει φάει κίτρινη.

Όταν κάτι κάποιος μπορεί και να το δώσει κίτρινη όπως οι διαμαρτυρίες ή το να κλωτσάς την μπάλα στο διάολο και το κάνεις παρόλα αυτά δεν έχεις το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι μετά. Δεν κάνεις εξ αρχής τόσο αστεία λάθη.

Αυτό σου κάνει; Έχεις δεί πολλά τέτοια γκόλ στην ζωή σου. Και για να μην το κουράζουμε ΑΚΡΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ είχε ΚΑΙ η λάρισα δεκάδες φορές ΚΑΙ ο Π.Α.Σ. . Δικαίωμά σου αν έχεις άλλη άποψη απλά τα ίδια χωριατιλίκια που γράφεις πιο πάνω μπορούν να ισχύουν και ανάποδα. "Μόνο εμάς τους καημένους μια ζωή μας αδικούν και όλοι οι αντίπαλοι είναι πάντα κλέφτες ΜΟΝΙΜΑ".

Παράθεση
Λες ότι λέγανε οι γαύροι επι Κόκκαλη.

Πραγματικά το ποστ σου είναι ανάξιο σχολιασμού.
Αν δεν ήσουν ΠΑΣ θα έλεγα ότι το κείμενο το έγραψε τυροκομίας.
Αλήθεια έχεις δει ματς της Λάρισας;
Αν τους έπαιζαν όπως έπρεπε δεν θα είχαν αυτή τη διαφορά γκολ προφανώς.
Δεν μπαίνεις καν στο μυαλό σου να το σκεφτείς;
Τέλος πάντων.Εχω δει τέσσερα ματς της Λάρισας στην τηλεοραση και μπορώ να κρίνω μόνος μου.

Μάλλον αναφέρεσε στο "να φιάχνατε ομάδα να νικούσατε και την διαιτησία" ;
Ανάξιο αλλά το σχολίασες. Να σαι καλά.
Το γράφω στο πόστ μου.
Άλλο το αν δεν τους ευνοούσαν όσο πιστεύεις ότι θα βάζανε λιγότερα γκόλ άλλο το δεν θα νικούσαν . Έχεις δεί πολλές φορές κάποιον να τον ευνοούν και να περνάει με 3-4μπαλα μονίμως; Άρα προφανώς υπάρχει και διαφορά επιπέδου ΕΚΤΟΣ
της εύνοιας της οποίας πιστεύεις.
Κρίνε ότι νομίζεις άνθρωπε μου δεν είμαι εδώ να σου αλλάξω γνώμη. Ο καθένας έχει την άποψή του.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 20:01 »
ποια χωριατιλικια ρε αδερφε....αλλου ζεις?
εδω οταν παιρνουμε κανα σφυριγμα μονο χαρακιρι δεν κανουν καποιοι εδω μεσα....και πολλοι λιγοι λενε καλα καναμε και τα πηραμε
ποια ιδια σφαγη εχει φαει η λαρισα γιατι απο το 81 και μετα που δεν εχω χασει αγωνα και παρακολουθουσα και σαν οπαδος την ομαδα μου και σαν φιλαθλος ολες τις υπολοιπες

εσυ ωρε μαστορα δεν ετρωγες σφαγες απο γαυραβαζελους μονο....εσενα ερχονταν το εθνικακι και το αππολωνακι και σε εσφαζαν στο γονατο

τι λες τωρα ? τι συγκρινεις?...

υ.γ....εγω δεν χρειαζεται να γκουγκλαρω "σφαγη της λαρισας" για να βρω ενα ακραιο σφαξιμο.....εμενα η ιστορια μου ειναι μια σφαγη απο μονη της
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 25 Νοέ 2024 20:07 από thodoris »

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 20:09 »
Παράθεση
ποια χωριατιλικια ρε αδερφε....αλλου ζεις?
εδω οταν παιρνουμε κανα σφυριγμα μονο χαρακιρι δεν κανουν καποιοι εδω μεσα....και πολλοι λιγοι λενε καλα καναμε και τα πηραμε
ποια ιδια σφαγη εχει φαει η λαρισα γιατι απο το 81 και μετα που δεν εχω χασει αγωνα και παρακολουθουσα και σαν οπαδος την ομαδα μου και σαν φιλαθλος ολες τις υπολοιπες

εσυ ωρε μαστορα δεν ετρωγες σφαγες απο γαυραβαζελους μονο....εσενα ερχονταν το εθνικακι και το αππολωνακι και σε εσφαζαν στο γονατο

τι λες τωρα ? τι συγκρινεις?...

Άρα λές ότι οι λαρσέοι μπορεί να τρώγανε καμια αδικία απλά ήταν με τους μεγάλους ενώ εμάς μας σφάζανε και σε άκυρα μάτς. 2 πράγματα :
1ον δεν είπα πουθενά έχουν αδικήσει τον ένα περισσότερο απ τον άλλο η πόσο. Είπα ότι και τους 2 (λογικό ώς επαρχιακές ομάδες με κόσμο και στόχους θεωρητικά) μας έχουν κατασφάξει πάρα πολλές φορές.
2ον το βίντεο που έβαλα είναι σε μάτς με ατρόμητο και αυτό εδώ το ΟΦΣΑΙΝΤ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΟ είναι με πανσερραικό άρα δεν ισχύει αυτό που λές πιο πάνω.

ώπ κ άλλο ακραίο ρε σύ.

Έφτασα 35 χρονών και καταλαβαίνω πόσο μου την δίνουν πλέον τα οπαδικά γυαλιά ακόμα και αν είναι απο συνοπαδούς μου γ αυτό μπορεί να τσιτώνω και να απαντάω έτσι σε τέτοια θέματα thats all.
Και οι 2 έχουμε αδικηθεί διαχρονικά.
Και οι 2 είμαστε μεγάλες ομάδες απλά ο Π.Α.Σ. είναι η μεγαλύτερη ομάδα του ΚΟΣΜΟΥ             

Π.Α.Σ. - 7
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 25 Νοέ 2024 20:14 από fastmanakos »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 20:14 »
εκει στη λεζαντα λεει εκρηξη πηλαδακη....ποιος ειν αυτος?....αυτος που μας εσφαξε στον πυργο?....χαχαχαχαχαχα....οκ....
γκουγκλαρε και αλλο.....αμα γκουγκλαρω και γω δεν ξερω αν θα μπλοκαρω ολο το σαιτ....ναμαστε λιγο σοβαροι...

δεν φοραω καθολου οπαδικα γυαλια ...ξερω μπαλα γι αυτο και ασχοληθηκα 2-3 μερες με τα σφαγεια της λαρισας και αλλες 362 μερες με τους τενεκεδες της διοικησης
το "σφαξε με πασα μου να αγιασω" ας το κρατησετε καποιοι για την παρτη σας....ουτε τα ξεφτιλικια της λαρισας που κρατησε 10 λεπτα καθυστερηση θα εξαφανιστουν ...ουτε η εγκληματικη διοικηση που μας εχει φερει στην ανυπαρξια.....αλλο το ενα αλλο το αλλο....

υ.γ....και επιμενω...οχι...δεν εχουμε ολοι αδικηθει το ιδιο...τι να κανουμε τωρα...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 25 Νοέ 2024 20:20 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 20:24 »
Άλλο πόσο σφαγμένες είναι οι 2 ομάδες διαχρονικά και άλλο τι γίνεται φέτος,τι θα γίνει του χρόνου κτλ.
Από ιστορικής άποψης άλλο Λάρισα,κάμπος,κέντρο της Ελλάδος και άλλο Ήπειρος.Αυτοί γύρισαν την απόφαση του Τσίγκοφ υπέρ τους και εσύ έπεσες με -90.Αυτοί πήραν καινούριο γήπεδο μπέχο και εσύ είσαι με Ζωσιμάδες από την εποχή της χούντας.Ιδιωτικό μεν το γήπεδο αλλά το έχουν.Μαζί με όλες τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.
Τώρα για τα σφυρίγματα δεν κάθομαι και δεν μπορώ να τα υπολογίσω από τα 60ς μέχρι σήμερα.Δεν έχει και νόημα πάντως.
Αυτός ο κακός ΠΑΣ είναι δεύτερος στην βαθμολογία.Από εκεί καταλαβαίνει κανείς για τι πρωτάθλημα μιλάμε.Οπότε ναι δεν χρειάζεται κάποιο κοράκι να κάνει και πολλά και να εκτεθεί πολύ.
Μόνο το μεταξύ μας παιχνίδι να άλλαζε θα μπορούσε να πάει στο -3.Τίποτα δηλαδή.Γονατιά έπεσε,ξύλο έπεσε,κόκκινες έπεσαν.Τώρα ο καθένας το κρίνει από την σκοπιά του.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 20:24 »
χα-χα κανένα σχόλιο για το τι συμβαίνει στα βίντεο όμως έ ;

Είπες
Παράθεση
που εχει φαει η λαρισα σφαξιμο σαν τα δικα μας....θα μας τρελανεις τωρα?....ποια χρονια?

και

Παράθεση

Απάντησα 2 τυχαία βίντεο από 2 διαφορετικές χρονιές με το Πανσερραικάκι και το ατρομητάκι. Λογικά 2 μεμονωμένα περιστατικά θα ήταν όλα κ όλα και τα πέτυχα εγώ τώρα

Άντε πάλι "άμα σου βάλω εγώ όμως πόσο αδίκησαν εμάς "

Είμαστε ασόβαροι Θοδωρή μ.

Καλό βράδυ

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 20:31 »
οκ τυχαια τα βιντεο....περναγαν απο μπροστα και τα τσιμπησες....

τες πα....το αφηνουμε πισω γιατι χανουμε το δασος....αλλα και το γαμημενο το δεντρο δεν θα το αφησω ετσι

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δευ 25 Νοέ 2024 21:36 »
Ρε φίλε σοβαρά τώρα βάζεις βίντεο των τυριών πριν από δεκα χρόνια και δεν βάζεις τη γονατιά στο Σόρια;

Είμαστε σοβαροί; Τι τυρολαγνεια σας έχει πιάσει;

Αυτό που είπε ο Φον παραπάνω.Και αν ήμασταν τώρα στο -3;Εστω και με την ομάδα που έχουμε;

Άσε που αφήνετε κάτι άλλο ασχολίαστο.

Ότι το τυρί θα πάρει 12 βαθμούς από τον παοκβ.Άλλους 9 μάλλον. Εμείς αλήθεια τι θα πάρουμε;

Συνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 26 Νοέ 2024 04:42 »
Όποιος λεεο οτι τα τυριά τα έχουν σφάξει διαχρονικά οι διαιτητές, να πάει να κοιταχτεί σε κανα γιατρό.
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο