απο που και ως που ηταν κιτρινη το τακλιν?
διαφωνω καθετα
ποια κριση του διαιτητη μας λες?,,,,αυτο λεμε...η κριση του ηταν για τον φουτσο....η μαλλον η κριση του ηταν προαποφασισμενη
εχω δει παρα παρα παρα πολυ μπαλα....που εχει φαει η λαρισα σφαξιμο σαν τα δικα μας....θα μας τρελανεις τωρα?....ποια χρονια?
Πολύ ένταση νοιώθω απ την μεριά σας αγαπητοί.
6.57 και το βάζεις slow motion . Κοίτα πώς πέφτει ο δικός μας για τάκλιν ενώ έχει φάει κίτρινη.
Όταν κάτι κάποιος μπορεί και να το δώσει κίτρινη όπως οι διαμαρτυρίες ή το να κλωτσάς την μπάλα στο διάολο και το κάνεις παρόλα αυτά δεν έχεις το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι μετά. Δεν κάνεις εξ αρχής τόσο αστεία λάθη.
Αυτό σου κάνει; Έχεις δεί πολλά τέτοια γκόλ στην ζωή σου. Και για να μην το κουράζουμε ΑΚΡΑΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ είχε ΚΑΙ η λάρισα δεκάδες φορές ΚΑΙ ο Π.Α.Σ. . Δικαίωμά σου αν έχεις άλλη άποψη απλά τα ίδια χωριατιλίκια που γράφεις πιο πάνω μπορούν να ισχύουν και ανάποδα. "Μόνο εμάς τους καημένους μια ζωή μας αδικούν και όλοι οι αντίπαλοι είναι πάντα κλέφτες ΜΟΝΙΜΑ".
Λες ότι λέγανε οι γαύροι επι Κόκκαλη.
Πραγματικά το ποστ σου είναι ανάξιο σχολιασμού.
Αν δεν ήσουν ΠΑΣ θα έλεγα ότι το κείμενο το έγραψε τυροκομίας.
Αλήθεια έχεις δει ματς της Λάρισας;
Αν τους έπαιζαν όπως έπρεπε δεν θα είχαν αυτή τη διαφορά γκολ προφανώς.
Δεν μπαίνεις καν στο μυαλό σου να το σκεφτείς;
Τέλος πάντων.Εχω δει τέσσερα ματς της Λάρισας στην τηλεοραση και μπορώ να κρίνω μόνος μου.
Μάλλον αναφέρεσε στο "να φιάχνατε ομάδα να νικούσατε και την διαιτησία" ;
Ανάξιο αλλά το σχολίασες. Να σαι καλά.
Το γράφω στο πόστ μου.
Άλλο το αν δεν τους ευνοούσαν όσο πιστεύεις ότι θα βάζανε λιγότερα γκόλ άλλο το δεν θα νικούσαν . Έχεις δεί πολλές φορές κάποιον να τον ευνοούν και να περνάει με 3-4μπαλα μονίμως; Άρα προφανώς υπάρχει και διαφορά επιπέδου ΕΚΤΟΣ
της εύνοιας της οποίας πιστεύεις.
Κρίνε ότι νομίζεις άνθρωπε μου δεν είμαι εδώ να σου αλλάξω γνώμη. Ο καθένας έχει την άποψή του.