Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 3345 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 15η αγωνιστική
« Απάντηση #50 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 19:07 »
Τα στοιχεια για τα θυματα του Β παγκοσμιου πολεμου που παρατιθενται παραπανω,μονο ο Γκαιμπελς θα μπορουσε να τα παραθεσει. Η Σοβιετικη Ενωση και μονο,συμφωνα με δυτικες ιστορικες πηγες μαλιστα, θρηνησε 25-30 εκατομμυρια νεκρους. Τα υπολοιπα περι Γκουλακ και λοιπες ανακριβειες της  γνωστης προπαγνδας που απεγνωσμενα προσπαθει να παραχαραξει την ιστορια και να την ξαναγραψει, μονο τον γελωτα προκαλουν σε οποιον εχει ασχοληθει σοβαρα η εχει σπουδασει πολιτικη επιστημη και γνωριζει καλα ιστορια. Δεν θα επεκταθω αλλο εδω μ αυτα τα πραγματα ,γιατι δεν ειναι ο καταλληλος χωρος.

Ας είναι καλά το chatGPT που αντλεί στοιχεία από παντού και τα παρέθεσα. Βάζεις και τους νεκρούς του πολέμου ε;
Το ChatGPT μέτρησε τα εγκλήματα και όχι τους σκοτωμούς που έγιναν στον πόλεμο εκατέρωθεν.
Εσύ καλά κάνεις που διαβάζεις μόνο τα φυλλάδια του ΚΚΕ για να κοιμάσαι ήσυχα τα βράδια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 19:10 »
Δεν γράφω αυτά που θα έγραφε ναζιστής. Κάνεις προσωπική επίθεση. Είναι αναμενόμενο αφού ενστερνίζεσαι μια ιδεολογία που κι αυτή σκότωσε εκατομμύρια κόσμο.
Οι Λιγκιάδες έγιναν από μη-Ελληνες. Θα πρέπει να σε προβληματίσουν τα εγκλήματα που έγιναν από Έλληνες κομμουνιστές. Και δεν είναι και πολύ μακριά αυτά. Κάποιοι παππούδες ακόμα ζουν.

Σβάστικες στο γήπεδο φυσικά δεν πρέπει να βλέπουμε. Όπως δεν πρέπει να βλέπουμε και σφυροδρέπανα.
Εϊπα μακριά οι ιδεολογίες από το γήπεδο. Μόνο ΠΑΣ.

Παράθεση
κρινόμαστε από τα γραφόμενα μας και τα λεγόμενα μας.Ο καθένας τοποθετείται εκεί που θέλει να τοποθετηθεί.
Ακριβώς. Ισχύει για όλους ανεξαιρέτως.
Αλήθεια δεν γράφεις ότι θα έγραφε ο μέσος ναζιστής;Γιατί αυτήν την μαλακία μόνο από τέτοιους την διαβάζω από καιρό σε καιρό.Μήπως την γράφουν και αριστεροί και αδικούμε και τους ακροδεξιούληδες μετά τον Χίτλερ;
Δηλαδή από μη Έλληνες ναζιστές δεν μετράνε τα εγκλήματα.Έχεις δικά σου μαθηματικά μάλλον.Μάλλον τα ίδια που έφερες παραπάνω.
Κάποιοι παππούδες ζουν γιατί γλύτωσαν από θαύμα από τα ναζιστικά στρατεύματα.Ξέρεις και μερικοί εβραίοι επιβίωσαν από το Άουσβιτς.Κατά τύχη και αυτοί.Μιλάω για εβραίους της πόλης μας.Βέβαια και αυτοί από ξένο χέρι πήγαν.Οπότε δεν ξέρω τι λένε τα μαθηματικά σου.

Φυσικά ισχύει για όλους.Για όλους μας το έγραψα.Όλοι κρινόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 19:12 »
Τα στοιχεια για τα θυματα του Β παγκοσμιου πολεμου που παρατιθενται παραπανω,μονο ο Γκαιμπελς θα μπορουσε να τα παραθεσει. Η Σοβιετικη Ενωση και μονο,συμφωνα με δυτικες ιστορικες πηγες μαλιστα, θρηνησε 25-30 εκατομμυρια νεκρους. Τα υπολοιπα περι Γκουλακ και λοιπες ανακριβειες της  γνωστης προπαγνδας που απεγνωσμενα προσπαθει να παραχαραξει την ιστορια και να την ξαναγραψει, μονο τον γελωτα προκαλουν σε οποιον εχει ασχοληθει σοβαρα η εχει σπουδασει πολιτικη επιστημη και γνωριζει καλα ιστορια. Δεν θα επεκταθω αλλο εδω μ αυτα τα πραγματα ,γιατι δεν ειναι ο καταλληλος χωρος.

Ας είναι καλά το chatGPT που αντλεί στοιχεία από παντού και τα παρέθεσα. Βάζεις και τους νεκρούς του πολέμου ε;
Το ChatGPT μέτρησε τα εγκλήματα και όχι τους σκοτωμούς που έγιναν στον πόλεμο εκατέρωθεν.
Εσύ καλά κάνεις που διαβάζεις μόνο τα φυλλάδια του ΚΚΕ για να κοιμάσαι ήσυχα τα βράδια.
Από το chatGPT γράφει.Μετά μην απορήσεις γιατί θα σε δουλεύουν.Κρινόμαστε.Να μην το ξεχνάμε αυτό.
Ούτε οι νεκροί του πολέμου μετράνε.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 19:15 »
Το τι διαβασα και το τι διαβαζω εγω ,ουτε καν εχεις ιδεα. Ουτε καν τι σπουδασα δεν ξερεις. Το κοβω εδω ,γιατι επαναλαμβανω δεν ειναι εδω ο καταλληλος χωρος. Αν δοθει ευκαιρια καπου αλλου θα σου διαθεσω στοιχεια οσα θελεις για το που βρισκεται η αληθεια και που η προπαγανδα αισχιστου ειδους. Οχι παντως εδω.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 19:15 »

Από το chatGPT γράφει.Μετά μην απορήσεις γιατί θα σε δουλεύουν.Κρινόμαστε.Να μην το ξεχνάμε αυτό.

Νομίζεις ότι ο πόλεμος του Χίτλερ έγινε για ιδεολογικούς σκοπούς;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 19:19 »

Έκανε πόλεμο και αιματοκύλισε τον κόσμο.
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο.Με κάλυψες απόλυτα.Έβγαλα τα συμπεράσματα μου και τα κρατάω για μένα.
Ισχύει απόλυτα αυτό που έγραψα παραπάνω.Όλοι κρινόμαστε.Δεν θα φταίω εγώ αν σε δουλεύουν μετά.Θα φταίνε τα λεγόμενα σου.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 19:19 »
Δεν γράφω αυτά που θα έγραφε ναζιστής. Κάνεις προσωπική επίθεση. Είναι αναμενόμενο αφού ενστερνίζεσαι μια ιδεολογία που κι αυτή σκότωσε εκατομμύρια κόσμο.
Οι Λιγκιάδες έγιναν από μη-Ελληνες. Θα πρέπει να σε προβληματίσουν τα εγκλήματα που έγιναν από Έλληνες κομμουνιστές. Και δεν είναι και πολύ μακριά αυτά. Κάποιοι παππούδες ακόμα ζουν.

Σβάστικες στο γήπεδο φυσικά δεν πρέπει να βλέπουμε. Όπως δεν πρέπει να βλέπουμε και σφυροδρέπανα.
Εϊπα μακριά οι ιδεολογίες από το γήπεδο. Μόνο ΠΑΣ.

Παράθεση
κρινόμαστε από τα γραφόμενα μας και τα λεγόμενα μας.Ο καθένας τοποθετείται εκεί που θέλει να τοποθετηθεί.
Ακριβώς. Ισχύει για όλους ανεξαιρέτως.
Αλήθεια δεν γράφεις ότι θα έγραφε ο μέσος ναζιστής;Γιατί αυτήν την μαλακία μόνο από τέτοιους την διαβάζω από καιρό σε καιρό.Μήπως την γράφουν και αριστεροί και αδικούμε και τους ακροδεξιούληδες μετά τον Χίτλερ;
Δηλαδή από μη Έλληνες ναζιστές δεν μετράνε τα εγκλήματα.Έχεις δικά σου μαθηματικά μάλλον.Μάλλον τα ίδια που έφερες παραπάνω.
Κάποιοι παππούδες ζουν γιατί γλύτωσαν από θαύμα από τα ναζιστικά στρατεύματα.Ξέρεις και μερικοί εβραίοι επιβίωσαν από το Άουσβιτς.Κατά τύχη και αυτοί.Μιλάω για εβραίους της πόλης μας.Βέβαια και αυτοί από ξένο χέρι πήγαν.Οπότε δεν ξέρω τι λένε τα μαθηματικά σου.

Φυσικά ισχύει για όλους.Για όλους μας το έγραψα.Όλοι κρινόμαστε.

Η υποκρισία σε όλη της το μεγαλείο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να κατηγορήσω τον ναζισμό για τα εγκλήματά του καθώς δεν με εκφράζουν αυτές οι ιδεολογίες.
Αυτό που μου τη δίνει όμως είναι η υποκρισία μερικών αριστερούληδων. Εσύ αρνείσαι τα εγκλήματα στο όνομα του κομμουνισμού;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 19:24 »

Έκανε πόλεμο και αιματοκύλισε τον κόσμο.
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο.Με κάλυψες απόλυτα.Έβγαλα τα συμπεράσματα μου και τα κρατάω για μένα.
Ισχύει απόλυτα αυτό που έγραψα παραπάνω.Όλοι κρινόμαστε.Δεν θα φταίω εγώ αν σε δουλεύουν μετά.Θα φταίνε τα λεγόμενα σου.

Είσαι αφελής αν νομίζεις ότι οι πόλεμοι αυτοί έγιναν μόνο για ρατσιστικούς λόγους. Αυτός ήταν δευτερεύον λόγος.
Ο κυριότερος λόγος είναι οικονομικός. Αλλιώς αν ήταν μόνο ρατσιστικός, γιατί να μη μπουκάρει στην Ελβετία;
Ναι, τα γραφόμενά σου μένουν και έχω κι εγώ σχηματίσει τα συμπεράσματα μου και τα κρατάω για μένα..

Υ.Γ. και ξαναρωτάω: Εσύ αρνείσαι τα εγκλήματα στο όνομα του κομμουνισμού;

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #58 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 19:54 »
Ο άνθρωπος ρε Φον είναι δεδηλωμένος μην την ψάχνεις ντρέπεται να το πει απλά.

Ένα μουστάκι του λείπει.

Δεν γράφει για τον ΠΑΣ εδώ και πολύ καιρό.

Μπήκε όμως να σχολιάσει πολιτικά. Και όλοι καταλαβαμε σε ποια κατεύθυνση. Αυτο τα λέει όλα...

Ποιος παραπονηθεκε ότι το θέμα με τον ΠΑΟΚ β είναι μόνο μια σελίδα;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 21:26 »
Ο ΠΑΣ ανοικει σε όλους τους πασολεδες
Κάποιοι θέλετε να κάνετε την ομάδα να κοιτάει αριστερά....είστε μαλακές και κάνετε την ομάδα μικρή και δεν νομιμοποιηστε με την καμμία να επιβάλλετε αυτό....το ίδιο και αυτοί που θέλουν η ομάδα να κοιτάζει δεξιά.....το γήπεδο της ομάδας είναι για να ενώνει όλες τις φωνές και όχι να χωριζει.....

Το φασιστομετρο εκατέρωθεν αριστερών και δεξιών μπορεί να φτάσει μέχρι όπου θέλει ο καθένας....όποιος κατάλαβε κατάλαβε....όπως τον βολεύει τον καθένα μπορεί να θέσει τα ορια του δεξιοφασισμου και του αριστεροφασισμου.....

Δεν είδα κανένα πρώην μέλος των ss στο γήπεδο....ούτε κάποιον με φανέλα την χρυσής αυγής....είδες εσύ;....αν είδες πάω πάσο....αν δεν είδες τότε σε πείραξε κάτι άλλο εκτός αυτού....είναι αυτά τα κριτήρια Τιραμόλα που είπαμε

Κόψτε τις μαλακίες και αν μπορείτε βοηθήστε την ομάδα να ξεκολλήσει....αφήσατε χβδες ...πρωην λαμόγια οπαδούς που προσπαθούν να κάνουν κουμάντο...απλήρωτους παίχτες...αβέβαιο μέλλον....ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ;....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 21:39 »
μετα τον Σορια.....μηπως ετοιμαζουν και τον Ματζη?....λεω εγω τωρα....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 21:43 »
Ο άνθρωπος ρε Φον είναι δεδηλωμένος μην την ψάχνεις ντρέπεται να το πει απλά.

Ένα μουστάκι του λείπει.

Δεν γράφει για τον ΠΑΣ εδώ και πολύ καιρό.

Μπήκε όμως να σχολιάσει πολιτικά. Και όλοι καταλαβαμε σε ποια κατεύθυνση. Αυτο τα λέει όλα...

Ποιος παραπονηθεκε ότι το θέμα με τον ΠΑΟΚ β είναι μόνο μια σελίδα;

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Τι δηλωμένος και μαλακίες;
Μια απλή ερώτηση κάνω αλλά κοκοκο. Αφού δεν τα καταδικάζετε άρα τα ενστερνίζεστε.
Πού να τα καταδικάσετε αφού είστε δηλωμένοι.

Όσο για τη μια σελίδα που έλεγα ιδού. Μπορεί να μη γράφω συχνά αλλά διαβάζω συνέχεια και πατάω και το συμφωνώ.  Εσύ που γράφεις μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι.

Νομίζω για πρώτη φορά μείναμε στην πρώτη σελίδα για σχόλια ενός αγώνα. Τραγικό. Δεν έχουμε πλέον όρεξη ούτε να γράψουμε!!!

Και αν ανατρέξει κανείς για το ποιος ξεκίνησε τα πολιτικά, εσύ το ξεκίνησες, κύριε υποκριτή. Στην είπε ευγενικά ο thodoris, αλλά εσύ συνέχισες γιατί σου αρέσει να εκδηλώνεις τα φασιστερά σου αισθήματα. Όπως είπε και ο ομοϊδεάτης σου, όλα είναι γραμμένα και μπορεί κανείς να κάνει ένα απλό scroll up.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 22:30 »
Τελειωσατε με τα μαθηματα ιστοριας?
Δεν ντρεπεστε λιγο λεω εγω και οι μεν και οι δε.
Η ομαδα διανυει μια τραγικη περιοδο και εσεις καθεστε και τσακωνεστε για τα πολιτικα εδω μεσα.
Ειδαμε πολυ προκοπη οπαδικα απο την στιγμη που εισεβαλλαν τα πολιτικα μεσα στις κερκιδες.
Μπαινουμε να διαβασουμε κανα νεο για την ομαδα και η εικονα ειναι αυτη.
Τα θερμα μου συγχαρητηρια, συνεχιστε ακαθεκτοι, στην πουτσα μας η ομαδα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τετ 15 Ιαν 2025 23:26 »
Η ομαδα διανυει μια τραγικη περιοδο και εσεις καθεστε και τσακωνεστε για τα πολιτικα εδω μεσα.
Ειδαμε πολυ προκοπη οπαδικα απο την στιγμη που εισεβαλλαν τα πολιτικα μεσα στις κερκιδες.

Δεν υπάρχουν νέα για την ομάδα.

Δεν το έχεις καταλάβει ακόμη;

Φήμες λένε ότι ο Σόρια θα πάει Λαμία.

Εσύ ξέρεις κάτι άλλο;

Γράψτο. Τι κράζεις και γιατί να ντραπούμε;

Για πες εσύ;

Προτείνεις κάτι για να βγει η ομάδα από τη λάσπη που βρίσκεται; Σε ακούμε με προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 00:04 »
Τα νέα τα γράψαμε.Εκεί σε μια γωνιά της 9 με σημαιούλες έκαναν σπάσιμο στο πούλα φύγε.Μετά έπεσαν κάτι ψηλές εκτός γηπέδου.Έγιναν και κάτι πεσίματα γιατί κακολογούν την Αγία οικογένεια στα σόσιαλ.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 09:36 »
Παράθεση
Ο Μαντζης έπαιξε καποια λεπτα φέτος και με τον αστερα τριπολης. Εχει παιξει δηλαδη σε 2 διαφορετικές ομάδες αυτην την σεζον. Δεν μπορεί να παίξει σε 3η.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 09:44 »
Παράθεση
Ο Μαντζης έπαιξε καποια λεπτα φέτος και με τον αστερα τριπολης. Εχει παιξει δηλαδη σε 2 διαφορετικές ομάδες αυτην την σεζον. Δεν μπορεί να παίξει σε 3η.

Μήπως ξέρει κάποιος το συμβόλαιο του Μάντζη;

Ο Σόρια νομίζω παίρνει κοντά στις 100.000 ή κάνω λάθος;

Το μπάτζετ φέτος πόσο είναι περίπου;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 10:43 »
Παράθεση

τοχα ξεχασει....ευτυχως....λεμε τωρα

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 11:27 »
Ναι mpakoulieros εχω να προτεινω κατι για να βγει η ομαδα απο την λασπη. Ακουσε με με προσοχη λοιπον!!!
Μαζικη προσελευση στο γηπεδο και να ηχει δυνατα το πουλα-φυγε.
Ετσι δεν θα ακουγονται και οι 20 πιστοι του βρικολακα που συνεχιζουν να πουλανε εκδουλευση στην εκαστοτ διοικηση απο συνηθεια πλεον....
Οι περισσοτεροι, απο ξενερα φανταζομαι, δεν εχουν το κουραγιο και την ορεξη να ερθουν γηπεδο και να αντιδρασουν.
Με αυτον τον τροπο δινουν δυναμη σε 20 ατομα να ακουγονται και στην αγια οικογενεια να απολαμβανει την ηρεμια της στα δερματινα του Ζωσιμαδες.
Δεν εχετε καταλαβει ορισμενοι οτι διακυβευεται η υπαρξη της ομαδας και το αν θα μπορει να κατεβει του χρονου στο πρωταθλημα της Β εθνικης.
Καθεστε και ασχολειστε με το αν υπαρχουν σημαιες στο γηπεδο, και ποιας χωρας....
Ακολουθειτε(αθελα σας θελω να πιστευω) την πολιτικη του βρικολακα, του διαιρει και βασιλευε.
Δεν νομιζω οτι σας πιεσε καποιος να γινεται φιλοι ουτε με φασιστες ουτε με κομμουνιστες.
2 γαμημενες ωρες να ειμαστε μονο ΠΑΣ Γιαννινα ζηταμε. Δεν ξερω αν ειναι τοσο δυσκολο.
Δεν εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης με κανεναν σας, καλη σας συνεχεια....

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 12:11 »

Δεν υπάρχει ομάδα. Πολύ απλό. Γήπεδο δεν υπάρχει, κερκίδα δεν υπάρχει, νέα δεν υπάρχουν, αλλαγές δεν υπάρχουν, τα ματς αδιάφορα. Τέλειωσε το πανηγύρι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 12:27 »
Ναι mpakoulieros εχω να προτεινω κατι για να βγει η ομαδα απο την λασπη. Ακουσε με με προσοχη λοιπον!!!
Μαζικη προσελευση στο γηπεδο και να ηχει δυνατα το πουλα-φυγε.
Ετσι δεν θα ακουγονται και οι 20 πιστοι του βρικολακα που συνεχιζουν να πουλανε εκδουλευση στην εκαστοτ διοικηση απο συνηθεια πλεον....
Οι περισσοτεροι, απο ξενερα φανταζομαι, δεν εχουν το κουραγιο και την ορεξη να ερθουν γηπεδο και να αντιδρασουν.
Με αυτον τον τροπο δινουν δυναμη σε 20 ατομα να ακουγονται και στην αγια οικογενεια να απολαμβανει την ηρεμια της στα δερματινα του Ζωσιμαδες.
Δεν εχετε καταλαβει ορισμενοι οτι διακυβευεται η υπαρξη της ομαδας και το αν θα μπορει να κατεβει του χρονου στο πρωταθλημα της Β εθνικης.
Καθεστε και ασχολειστε με το αν υπαρχουν σημαιες στο γηπεδο, και ποιας χωρας....
Ακολουθειτε(αθελα σας θελω να πιστευω) την πολιτικη του βρικολακα, του διαιρει και βασιλευε.
Δεν νομιζω οτι σας πιεσε καποιος να γινεται φιλοι ουτε με φασιστες ουτε με κομμουνιστες.
2 γαμημενες ωρες να ειμαστε μονο ΠΑΣ Γιαννινα ζηταμε. Δεν ξερω αν ειναι τοσο δυσκολο.
Δεν εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης με κανεναν σας, καλη σας συνεχεια....

Φίλε μου κανένας δεν έχει διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν πλήν ελαχίστων προκλητικών και φυσικά των γνωστών βρυκολάκων.

Ούτε και εμένα με νοιάζουν τα πολιτικά στο γήπεδο πλήν της εξαίρεσης που ανέφερα. Ας είναι ότι θέλει ο καθένας πλήν του να είναι μαύρος (δηλαδή φασίστας).

Από εκεί και πέρα πάλι πρόταση δεν κατέθεσες ούτε καν μια ιδέα.
Το να λες να έρθει κόσμος στο γήπεδο χωρίς να λες πως είναι άποψη, όχι πρόταση. Πως θα φέρεις τον κόσμο στο γήπεδο, πως θα τους πείσεις να στραυτευθούν στον επιδιωκόμενο σκοπό μας να διώξουμε την αποτυχημένη διοίκηση;

Εγώ πρότεινα κάτι. Μπορεί να είναι βλακεία. Πρότεινα συγκέντρωση στην περιφέρεια και πορεία προς το γήπεδο στο επόμενο εντός έδρας ή καλύτερα στο ματς με τα τυριά.
Εκεί θα φανεί πόσους μπορούμε να μαζέψουμε, ποιο είναι το ενδιαφέρον αν αυτή η κίνηση θα είναι κίνηση συσπείρωσης. Γιατί αν μαζευτούμε 50-100 θα είναι αποτυχία. Αν μαζευτούμε όμως 1000+ τότε θα είναι η αρχή.

Αν επιθυμείτε κίνημα ή κινήσεις για να φύγουν οι Αφοί η πρόσκληση για πορεία- διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά, πριν το ματς με τα τυριά, μπορεί να είναι η αρχή της οπαδικής μας αναγέννησης.

Και όταν έχεις οπαδική-λαϊκή αναγέννηση δεν θα αργήσει και η διοικητική και ποδοσφαιρική αναγέννηση.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 13:42 »
θα το ξαναγραψω...τα εγραψα προπερσι-περσι....αλλα κανενας δεν ακουει

καλεσμα σφ για δημιουργια επιτροπης για το μελλον της ομαδας
οπωσδηποτε στην επιτροπη οι παλαιμαχοι....σε περιπτωση που υπαρχει απο σφ προβλημα με καταστατικα κτλ(δεν ξερω τι παιζει τωρα με τους συνδεσμους και τις προυποθεσεις) μπροστα οι παλαιμαχοι ...αλλα ολοι ισοτιμα
στην επιτροπη μπορουν να μπουν και αλλοι ...που δεν μπορω να σκεφτω αυτη τη στιγμη

αμεση συναντηση με περιφεριαρχες δημαρχουν βουλευτες....και συναντηση με επιχειρηματιες....ολοι να βαλουν τον κωλο τους κατω να βρουν λυση...οταν τους ψηφιζουν ειναι καλα?

συννενοηση με αθλητικες εκπομπες(ας συννενοηθουν με τσολη) για παρουσια εκει και το προβλημα να μην ειναι ΑΟΡΑΤΟ  οπως τωρα...που εμφανιζεται μια φορα τη βδομαδα....

το να πας αμεσως σε συγκεντρωση ειναι επικινδυνο γιατι εκαναν την ομαδα ΑΟΡΑΤΗ...και ο κοσμος μεσα στα προβληματα του μπορει να μην ανταποκριθει....θελει σπρωξιμο το θεμα

αυτα τα λιγα μπορω να σκεφτω προχειρα

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 13:53 »
Παράθεση
Για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε ο Αριέλ Γκαλεάνο στον ΠΑΣ Γιάννινα τον είδαμε να βάζει τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του κάνοντας παρατηρήσεις μιας και δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτό που έβλεπε στην προπόνηση, ενώ από τον εκνευρισμό του  κλώτσησε μια μπάλα δυνατά.
Στο τέλος τους μάζεψε όλους κοντά του και τους μίλησε για περίπου δέκα λεπτά.

https://www.facebook.com/groups/ajaxofepirus

αλλα του ειπαν στην αρχη....αλλα βλεπει τωρα....βλεπε και δηλωσεις για μεταγραφες μετα τον αγωνα

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 14:55 »
mpakoulieros με τον ιδιο τροπο που θα μαζευτουν στην περιφερεια για διαμαρτυρια, με τον ιδιο τροπο μπορουν να μαζευτουν και στο γηπεδο.
Ποια η διαφορα οσων λεω εγω, που λες οτι ειναι αποψη και οχι προταση, με οσα λες εσυ, που υποστηριζεις οτι ειναι προταση και οχι αποψη?
Να μας τρελανεις θες?
Και τα δυο γινονται με διαδυκτιακο καλεσμα στην εποχη μας.
Απλα, οσοι εχουν σκοπο να ερθουν γηπεδο, δεν ειναι σιγουρο οτι θα μαζευτουν 1-2 ωρες νωριτερα στην περιφερεια.
Οσοι ερθουν γηπεδο, ειναι πιο πιθανο να συστρατευτουν με την μαζα και να ξεσηκωθουμε ολοι κατα της διοικησης.
Το καλο παντως ειναι οτι γυρναει η συζητηση σε ζητηματα της ομαδας, εστω και σε φιλοσοφικο επιπεδο αποψεων ή προτασων

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Πεμ 16 Ιαν 2025 15:21 »
mpakoulieros με τον ιδιο τροπο που θα μαζευτουν στην περιφερεια για διαμαρτυρια, με τον ιδιο τροπο μπορουν να μαζευτουν και στο γηπεδο.
Ποια η διαφορα οσων λεω εγω, που λες οτι ειναι αποψη και οχι προταση, με οσα λες εσυ, που υποστηριζεις οτι ειναι προταση και οχι αποψη?
Να μας τρελανεις θες?
Και τα δυο γινονται με διαδυκτιακο καλεσμα στην εποχη μας.
Απλα, οσοι εχουν σκοπο να ερθουν γηπεδο, δεν ειναι σιγουρο οτι θα μαζευτουν 1-2 ωρες νωριτερα στην περιφερεια.
Οσοι ερθουν γηπεδο, ειναι πιο πιθανο να συστρατευτουν με την μαζα και να ξεσηκωθουμε ολοι κατα της διοικησης.
Το καλο παντως ειναι οτι γυρναει η συζητηση σε ζητηματα της ομαδας, εστω και σε φιλοσοφικο επιπεδο αποψεων ή προτασων

Είναι πολύ διαφορετικό να κάνεις κάλεσμα ειδικού σκοπού και πολύ διαφορετικό να πας στο γήπεδο (που δεν πάει η πλειοψηφία) για να δεις ένα αγώνα.

Η διαφορά βρίσκεται στον ειδικό σκοπό, στην κινητοποίηση, στο κάλεσμα, στην από τα κάτω οργάνωση, στην οπαδική και δωρεάν συμμετοχή. Κάποιοι δεν πάνε κατά δήλωσή τους γήπεδο γιατί δεν θέλουν να δώσουν λεφτά σε αυτή τη διοίκηση ή γιατί θεωρούν ότι με την παρουσία τους ενισχύσουν αυτή τη νοσηρή κατάσταση.

Το συλλαλητήριο είναι εξωθεσμική κινητοποίηση.
Το να πας στο γήπεδο είναι κάτι προβλεπόμενο ή καλύτερο αναμενόμενο, προγραμματισμένο και περιορισμένο σε ειδικά πλαίσια.

Η πολιτική, που τόσο πολύ απεχθάνεσαι, διδάσκει κάποια πραγματάκια.