Ναι mpakoulieros εχω να προτεινω κατι για να βγει η ομαδα απο την λασπη. Ακουσε με με προσοχη λοιπον!!!
Μαζικη προσελευση στο γηπεδο και να ηχει δυνατα το πουλα-φυγε.
Ετσι δεν θα ακουγονται και οι 20 πιστοι του βρικολακα που συνεχιζουν να πουλανε εκδουλευση στην εκαστοτ διοικηση απο συνηθεια πλεον....
Οι περισσοτεροι, απο ξενερα φανταζομαι, δεν εχουν το κουραγιο και την ορεξη να ερθουν γηπεδο και να αντιδρασουν.
Με αυτον τον τροπο δινουν δυναμη σε 20 ατομα να ακουγονται και στην αγια οικογενεια να απολαμβανει την ηρεμια της στα δερματινα του Ζωσιμαδες.
Δεν εχετε καταλαβει ορισμενοι οτι διακυβευεται η υπαρξη της ομαδας και το αν θα μπορει να κατεβει του χρονου στο πρωταθλημα της Β εθνικης.
Καθεστε και ασχολειστε με το αν υπαρχουν σημαιες στο γηπεδο, και ποιας χωρας....
Ακολουθειτε(αθελα σας θελω να πιστευω) την πολιτικη του βρικολακα, του διαιρει και βασιλευε.
Δεν νομιζω οτι σας πιεσε καποιος να γινεται φιλοι ουτε με φασιστες ουτε με κομμουνιστες.
2 γαμημενες ωρες να ειμαστε μονο ΠΑΣ Γιαννινα ζηταμε. Δεν ξερω αν ειναι τοσο δυσκολο.
Δεν εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης με κανεναν σας, καλη σας συνεχεια....
Φίλε μου κανένας δεν έχει διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν πλήν ελαχίστων προκλητικών και φυσικά των γνωστών βρυκολάκων.
Ούτε και εμένα με νοιάζουν τα πολιτικά στο γήπεδο πλήν της εξαίρεσης που ανέφερα. Ας είναι ότι θέλει ο καθένας πλήν του να είναι μαύρος (δηλαδή φασίστας).
Από εκεί και πέρα πάλι πρόταση δεν κατέθεσες ούτε καν μια ιδέα.
Το να λες να έρθει κόσμος στο γήπεδο χωρίς να λες πως είναι άποψη, όχι πρόταση. Πως θα φέρεις τον κόσμο στο γήπεδο, πως θα τους πείσεις να στραυτευθούν στον επιδιωκόμενο σκοπό μας να διώξουμε την αποτυχημένη διοίκηση;
Εγώ πρότεινα κάτι. Μπορεί να είναι βλακεία. Πρότεινα συγκέντρωση στην περιφέρεια και πορεία προς το γήπεδο στο επόμενο εντός έδρας ή καλύτερα στο ματς με τα τυριά.
Εκεί θα φανεί πόσους μπορούμε να μαζέψουμε, ποιο είναι το ενδιαφέρον αν αυτή η κίνηση θα είναι κίνηση συσπείρωσης. Γιατί αν μαζευτούμε 50-100 θα είναι αποτυχία. Αν μαζευτούμε όμως 1000+ τότε θα είναι η αρχή.
Αν επιθυμείτε κίνημα ή κινήσεις για να φύγουν οι Αφοί η πρόσκληση για πορεία- διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά, πριν το ματς με τα τυριά, μπορεί να είναι η αρχή της οπαδικής μας αναγέννησης.
Και όταν έχεις οπαδική-λαϊκή αναγέννηση δεν θα αργήσει και η διοικητική και ποδοσφαιρική αναγέννηση.