Αποστολέας Θέμα: Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 17η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 3370 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 17η αγωνιστική
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:28 »
Δυστυχώς όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι το παρασκήνιο θα δουλέψει και δουλεύει εναντίον μας.

Όπως τα λέει ο συνταυρος είναι.
Ποιο παρασκήνιο; Τέτοιο κλωτσοσκουφι ούτε στα τοπικά.
Μπαμ μπουμ όπου πάει η μπάλα.
Τραγικά πράγματα βλέπουμε.
Τελικά μάλλον δεν μπορούν τα παληκάρια.....

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:29 »
2-0 μιλάμε μπήκαν σε τελικό τα παιδιά όχι αστεία

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:31 »
Αλλαγές γτπ δηλαδή.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:34 »
Και δε φάγαμε το τρίτο γιατί ο Ελ τέτοιος τους, έκανε σουτ αντι να πασάρει προς τους δύο συμπαίκτες του που ήταν ελεύθεροι μέσα στην περιοχή μας

Αποσυνδεδεμένος Vanderson

• Full Member
  • Στο πέταλο επάνω..
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:39 »
Καλησπέρα αδέρφια από Κύπρο.
Έχω καιρό να γράψω στο forum, αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς.
Μετά τη σημερινή ήττα από την… υπερομάδα της Καβάλας (και δύσκολα αλλάζει κάτι μετά το 2-0), η Γ Εθνική μοιάζει να μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Και αυτό πονάει περισσότερο απ’ όσο θέλω να παραδεχτώ.
Κοιτούσα την αποστολή για Καβάλα και ειλικρινά μου θύμισε αποστολή Κ20. Η ομάδα, μόλις κατάλαβε ότι δεν υπάρχει γυρισμός, ξεφόρτωσε όλα τα λεγόμενα «ακριβά» συμβόλαια και έμεινε με ημιεπαγγελματίες, απλά για να βγει η σεζόν όπως όπως.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι πριν λίγα χρόνια παίζαμε με την Άλκμααρ και αν τότε μου έλεγε κάποιος ότι θα συζητάμε σήμερα για Γ Εθνική, θα γελούσα. Κι όμως, να που φτάσαμε εδώ.
Κακία δεν έχω για κανέναν, πέρα από αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο (ΧΒ). Μόνο θλίψη και ένα τεράστιο «γιατί». Ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα βρεθεί επενδυτής να πιστέψει ξανά σε αυτή την ομάδα, ούτε πώς θα έρθουν παίκτες με @@ να σηκώσουν τον ΠΑΣ και να τον γυρίσουν εκεί που ανήκει. Γιατί αυτή η ομάδα δεν γεννήθηκε για να σέρνεται.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:40 »
Τι τις ήθελε τις αλλαγές στο ημίχρονο?

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:43 »
Δεν υπαρχουν ουτε κεντρα ουτε παρακεντρα φετος
Εδω και ενα μηνα δεν υπαρχει ΠΑΣ, οποτε τι περιμεναν καποιοι σημερα?
Οποιος προσπαθησε προσπαθησε, οτι εγινε εγινε
Οτι ευθυνες και να αναλαβει κανεις, δεν αλλαζει τιποτα τωρα

Ας ασχοληθει καποιος σοβαρα του χρονου στη γ εθνικη να μπουνε οι βασεις με πλανο πενταετιας
Και ας τελειωνουμε επιτελους με την τωρινη ιδιοκτησια
Βρειτε κατι σοβαρο να σχολιασουμε μεχρι το τελος της σαιζον, γιατι αυτο που ζουμε ειναι ενα κακογουστο αστειο

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:44 »
Τι τις ήθελε τις αλλαγές στο ημίχρονο?
γιατί παίζαμε καλά με τους προηγούμενους;
Η ομάδα είναι από τις τελευταίες της χειρότερης Β΄εθνικής που έχει υπάρξει στα τελευταία 50 χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο.
Είναι κρίμα για τους φιλάθλους και για τον κόπο τπυ διαχειριστή.
Επίσης κρίμα είναι που μέσα σε αυτό το συνοθύλευμα απαξιώσαμε και τη σύγχρονη σημαία της ομάδας τον Κόντε τελειώνοντας με αυτό τον τρόπο την καριέρα του στην ομάδα. Σε αυτό το αίσχος ο προπονητής μας δήλωσε ότι άντεχε μόνο 10λεπτα...  :stop:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:47 από dk »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:47 »
Δεν υπαρχουν ουτε κεντρα ουτε παρακεντρα φετος
Εδω και ενα μηνα δεν υπαρχει ΠΑΣ, οποτε τι περιμεναν καποιοι σημερα?
Οποιος προσπαθησε προσπαθησε, οτι εγινε εγινε
Οτι ευθυνες και να αναλαβει κανεις, δεν αλλαζει τιποτα τωρα

Ας ασχοληθει καποιος σοβαρα του χρονου στη γ εθνικη να μπουνε οι βασεις με πλανο πενταετιας
Και ας τελειωνουμε επιτελους με την τωρινη ιδιοκτησια
Βρειτε κατι σοβαρο να σχολιασουμε μεχρι το τελος της σαιζον, γιατι αυτο που ζουμε ειναι ενα κακογουστο αστειο

:pas: :pashat: :joker:
Συμφωνώ αλλά ο ΠΑΣ για μένα δεν υπάρχει από όταν ανέλαβαν τα κοπρόσκυλα και τα έγραψαν όλα στα παπάρια τους.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 16:49 »
Πολύ φυσιολογικό αποτέλεσμα... περίμενα βέβαια τεσσάρα σήμερα... ομάδα που δεν έκανε ούτε μία ευκαιρια και πνίγηκε στη θάλασσα που αγγίζει το γήπεδο...  μπράβο και στον Γιάννη τον Τάτση που βρήκε την ομ΄δα χειρότερη από μας και την οδηγεί από νίκη σε νίκη... εμείς είχαμε τον Κούστα και τώρα τον...Γκούμα... περαστικά μας...   

Αποσυνδεδεμένος KERAMITSIOTHS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 17:00 »
Αλλο ενα μαρτυριο τελειωσεκαι σημερα με ηττα.Η λυση ειναι μια εδω που φτασαμε και θα συμφωνησουν ολοι,να πεσουμε Γ εθνικη να μαζεψουν οτι μπορουνε και να ξεκινησουν απο την αρχη με βασικη προετοιμασια δυνατα φιλικα μηπως ερθει το αποτελεσμα που θελουμε

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 17:02 »
Ουσιαστικά από σήμερα είμαστε εκτός επαγγελματικών κατηγοριών για πρώτη φορά από όταν έγινε το ποδόσφαιρο επαγγελματικό στην Ελλάδα.
Ίσως είναι καλύτερα εκεί ώστε να γίνει μια νέα αρχή χωρίς να έχουν καμία ανάμιξη οι πουτανας  γιοι.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 17:20 »
Αδυνατώ να πιστέψω ότι πριν λίγα χρόνια παίζαμε με την Άλκμααρ και αν τότε μου έλεγε κάποιος ότι θα συζητάμε σήμερα για Γ Εθνική, θα γελούσα. Κι όμως, να που φτάσαμε εδώ.

Φίλε μου κάποιοι εδώ μέσα υποστήριζαν ότι η πολιτική του ΧΒ θα οδηγήσει την ομάδα στη διάλυση σε βάθος χρόνου λόγω των υπέρογκων χρεών και του χωρίς σταματημό τζεπόματος, χωρίς επενδύσεις, ενίσχυση των ακαδημιών, βελτίωση των υποδομών. Δυστυχώς τότε πολλοί γέλαγαν...

Σωστά όσοι λέτε ότι αυτή η ομάδα είναι άμπαλη ένα συνονθύλευμα κακών παιχτών κ.ο.κ.. Εγώ απορώ. Ο Σίνα, ο Πρεκατές και κάποιοι άλλοι παίχτες με τόσες παραστάσεις, ο Πρεκατές νομίζω έχει παίξει στην πρώτη ομάδα του ΟΣΦΠ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι γιατί δεν φαίνονται; Γιατί δεν κάνουν το κάτι παραπάνω που θα μας δώσει μια γαμωισοπαλία στην Καβάλα, μια ενέργεια, ένα γκολ, πέντε τελικές, την εντύπωση ότι πέφτουμε μαχόμενοι και όχι με χεσμένα τα βρακιά;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Αυτή η ομάδα δεν έχει ομοιογένεια γι' αυτό δίνει την εικόνα συνονθυλεύματος.

Και αν αυτό είναι φυσικό επόμενο της κατάστασης που άφησαν οι αποτυχημένοι μπαταχτσήδες ΧΒδες, μιας και δεν έμεινε τίποτα στην ομάδα. Μετά το Νοέμβρη, όμως κάπου αρχίζουν και οι ευθύνες του Νίκου.
Ρε μάγκα μου σήκωσες την ομάδα από τον τάφο, βρήκες παίχτες, προπονητή, συνεργάτες, έστρωσες την κατάσταση. Άσε την ομάδα να τσουλήσει μόνη της και όπου βγει.

Ακούς τον κάθε απίθανο, διώχνεις τον Κούστα, για την οικονομία της συζήτησης να δεχθώ ότι είναι κακός προπονητής αλλά είναι ο προπονητής που έκανε το παιδομάζεμα, που έστησε αυτή την ομάδα και φέρνεις κάποιον παγκοσμίως άγνωστο προπονητή απλά γιατί ήταν μεγάλος παίχτης; Πρώτο μεγάλο λάθος.

Και έπειτα λες ότι πάμε να παλέψουμε και διώχνεις 10 παίχτες(ΔΕΚΑ) και φέρνεις άλλους 4-5 καινούργιους. Αλλάξεις δηλαδή σε δέκα μέρες 15 πρόσωπα, πηγαίνοντας την ομοιογένεια, την όποια ομοιογένεια είχε κατακτηθεί στο τέλος Σεπτέμβρη και μάλιστα με άλλον προπονητή, ο οποίος δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα εκτός από α ού.

Γιατί ρε Νίκο κάνεις τόσο μεγάλα λάθη, δικά σου λάθη, καταδικά σου λάθη, όταν έχει τρέξει πέντε μαραθώνιους και έχεις πετύχει τόσα; Άστην την ομάδα να τσουλήσει μόνη της και όπου πάει. Διώξε τα μεγάλα συμβόλαια και κάνε ότι μπορείς για μεγαλύτερη ομοιογένεια και όχι για διάλυση και φτιάξιμο από την αρχή.

Μαλάκας ήταν ο ΧΒ που κράταγε κορμό και έπαιρνε μετά κρυπαράκους και πρεκατέδες, Μαυροπανους και Κολομβιανούς που τους είχαν χεσμένους στο ΠΟΚ και έκανε ομάδες και μετά μοσχοπωλούσε κιόλας.

Η εικόνα που εισπράττω είναι ότι υπάρχει μεγάλη απειρία στη διοίκηση. Λογικό έως ένα βαθμό και απολύτως κατανοητό.
Ελπίζω το φετινό μάθημα να δώσει στο Νίκο την εμπειρία που απαιτείται ώστε του χρόνου να ηγηθεί της προσπάθειας ανόδου.
Κάτι που κατά τη γνώμη μου πρέπει να ξεκαθαριστεί σχετικά σύντομα.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 18:39 »
Ένα από τα μεγαλύτερα βασανιστήρια ο σημερινός αγώνας
Δυστυχώς το παιδομάζωμα δεν έπιασε...και οι άνω των 25 είχαν 100% αποτυχία.   Δυστυχώς αγωνιστικά απέτυχαν όλα....

Δεν γίνεται με όλη την ομάδα κάτω από 24 ...με το γρήγορο μάζεμα που έγινε σε 10 μέρες να πετύχεις παρά .μόνο αν έχεις πολύ τύχη ...πολλές άκρες....και οι άνω των 24 να είναι ένα μικρός κορμός που πάνω του θα χτιστεί η ομάδα

Στα υπέρ μόνο το αθλιοτατο επίπεδο της κατηγορίας ....που ούτε αυτό δεν καταφέραμε να λειτουργήσει υπέρ μας
Το μεγάλο στοίχημα είναι το αύριο....ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΠΑΛΕΥΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΤΛ

Μόνο 2-3 ποιοτικές μεταγραφές μπορούν να το γυρίσουν ...αν γυρίζει...και με τις οικονομικές δυνατότητες μας δεν είναι εφικτο

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 19:54 »
Χθεσινέ, άδειασέ μας τη γωνία. Άσε που έπρεπε να φύγεις εσύ και όχι ο Κόντε. Η ομάδα δεν βλέπεται... Δεν μπορείς ούτε σε ερασιτεχνικό να σταθείς.
Καλύτερα με τους βοηθούς να προχωρήσει και όπου πάει η ομάδα.
Μα τέτοιο κλωτσοσκούφι; Χειρότερο θέαμα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ένα συνδυασμό ρε... έναν.🥴😡🤬
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 22:32 »
Χθεσινέ, άδειασέ μας τη γωνία. Άσε που έπρεπε να φύγεις εσύ και όχι ο Κόντε. Η ομάδα δεν βλέπεται... Δεν μπορείς ούτε σε ερασιτεχνικό να σταθείς.
Καλύτερα με τους βοηθούς να προχωρήσει και όπου πάει η ομάδα.
Μα τέτοιο κλωτσοσκούφι; Χειρότερο θέαμα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ένα συνδυασμό ρε... έναν.🥴😡🤬
Τον βλέπεις στον πάγκο και είναι σαν τσομπάνος.

Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 17 Ιαν 2026 23:40 »

Φίλε μου κάποιοι εδώ μέσα υποστήριζαν ότι η πολιτική του ΧΒ θα οδηγήσει την ομάδα στη διάλυση σε βάθος χρόνου λόγω των υπέρογκων χρεών και του χωρίς σταματημό τζεπόματος, χωρίς επενδύσεις, ενίσχυση των ακαδημιών, βελτίωση των υποδομών. Δυστυχώς τότε πολλοί γέλαγαν...

Σωστά όσοι λέτε ότι αυτή η ομάδα είναι άμπαλη ένα συνονθύλευμα κακών παιχτών κ.ο.κ.. Εγώ απορώ. Ο Σίνα, ο Πρεκατές και κάποιοι άλλοι παίχτες με τόσες παραστάσεις, ο Πρεκατές νομίζω έχει παίξει στην πρώτη ομάδα του ΟΣΦΠ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι γιατί δεν φαίνονται; Γιατί δεν κάνουν το κάτι παραπάνω που θα μας δώσει μια γαμωισοπαλία στην Καβάλα, μια ενέργεια, ένα γκολ, πέντε τελικές, την εντύπωση ότι πέφτουμε μαχόμενοι και όχι με χεσμένα τα βρακιά;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Αυτή η ομάδα δεν έχει ομοιογένεια γι' αυτό δίνει την εικόνα συνονθυλεύματος.

Και αν αυτό είναι φυσικό επόμενο της κατάστασης που άφησαν οι αποτυχημένοι μπαταχτσήδες ΧΒδες, μιας και δεν έμεινε τίποτα στην ομάδα. Μετά το Νοέμβρη, όμως κάπου αρχίζουν και οι ευθύνες του Νίκου.
Ρε μάγκα μου σήκωσες την ομάδα από τον τάφο, βρήκες παίχτες, προπονητή, συνεργάτες, έστρωσες την κατάσταση. Άσε την ομάδα να τσουλήσει μόνη της και όπου βγει.

Ακούς τον κάθε απίθανο, διώχνεις τον Κούστα, για την οικονομία της συζήτησης να δεχθώ ότι είναι κακός προπονητής αλλά είναι ο προπονητής που έκανε το παιδομάζεμα, που έστησε αυτή την ομάδα και φέρνεις κάποιον παγκοσμίως άγνωστο προπονητή απλά γιατί ήταν μεγάλος παίχτης; Πρώτο μεγάλο λάθος.

Και έπειτα λες ότι πάμε να παλέψουμε και διώχνεις 10 παίχτες(ΔΕΚΑ) και φέρνεις άλλους 4-5 καινούργιους. Αλλάξεις δηλαδή σε δέκα μέρες 15 πρόσωπα, πηγαίνοντας την ομοιογένεια, την όποια ομοιογένεια είχε κατακτηθεί στο τέλος Σεπτέμβρη και μάλιστα με άλλον προπονητή, ο οποίος δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα εκτός από α ού.

Γιατί ρε Νίκο κάνεις τόσο μεγάλα λάθη, δικά σου λάθη, καταδικά σου λάθη, όταν έχει τρέξει πέντε μαραθώνιους και έχεις πετύχει τόσα; Άστην την ομάδα να τσουλήσει μόνη της και όπου πάει. Διώξε τα μεγάλα συμβόλαια και κάνε ότι μπορείς για μεγαλύτερη ομοιογένεια και όχι για διάλυση και φτιάξιμο από την αρχή.

Μαλάκας ήταν ο ΧΒ που κράταγε κορμό και έπαιρνε μετά κρυπαράκους και πρεκατέδες, Μαυροπανους και Κολομβιανούς που τους είχαν χεσμένους στο ΠΟΚ και έκανε ομάδες και μετά μοσχοπωλούσε κιόλας.

Η εικόνα που εισπράττω είναι ότι υπάρχει μεγάλη απειρία στη διοίκηση. Λογικό έως ένα βαθμό και απολύτως κατανοητό.
Ελπίζω το φετινό μάθημα να δώσει στο Νίκο την εμπειρία που απαιτείται ώστε του χρόνου να ηγηθεί της προσπάθειας ανόδου.
Συμφωνώ στο ότι η απομάκρυνση του Κούστα ήταν ολέθρια. Το context όμως; Με την σκεπαστή να έχει βγάλει προς τα έξω το καλά κρυμμένο επαναστατικό πνεύμα της κατά του προσώπου του;; Με τον άνθρωπο να περνάει λαϊκά δικαστήρια μετά από ματς που κοουτσαρε με τον πατέρα του άθαφτο; Σε συγκυρία που για να μείνουμε ζωντανοί πρέπει αναγκαστικά να κάνει τα χατήρια στον κόσμο; Μάλλον ήταν αναπόφευκτο.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 18 Ιαν 2026 00:03 »
Ελπίδα από πουθενά.Το αγωνιστικό κομμάτι είναι πλήρης αποτυχία φέτος.Ναι σε άλλους τομείς όντως έγινε δουλειά,δεν το αρνείται κανείς αυτό αλλά στο αγωνιστικό είναι αποτυχία.Μπήκε σε δεύτερη μοίρα θα πει κανείς και υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες.Ναι οκ το βλέπω.Όμως το επίπεδο είναι εντελώς χαμηλό.Να φτιάξεις μια ομάδα να τερματίσει στην μέση.Δεν ξέρω πόσοι άλλοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Σιόντη σε αυτό το κομμάτι και αν το έκαναν.Δεν ξέρω αν το πήρε ο Σιόντης όλο πάνω του;Η ομάδα πάντως δεν τραβάει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 18 Ιαν 2026 00:12 »
Γκούμας: «Μας έπιασε το σύνδρομο των εκτός έδρας» (video)
Στο σύνδρομο που έχει πιάσει την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στην Καβάλα, ο προπονητής Γιάννης Γκούμας. Ο Λαρισαίος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Γκούμας ανέφερε πως δυσκολεύουν τα πράγματα μετά και την ήττα στην Καβάλα, ωστόσο υπογράμμισε ότι οφείλουν να παλέψουν μέχρι τέλους για την ιστορία και τον λαό του ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας έχει πιάσει το σύνδρομο των εκτός έδρας αγώνων, δεν έχουμε πάρει πόντο, δεν κάνουμε καλές εμφανίσεις και δυστυχώς ούτε σήμερα κάναμε κάτι καλό, δεν είχαμε καλή εμφάνιση, ήταν άθλια η εμφάνισή μας. Αντίθετα, στην έδρα μας μεταμορφωνόμαστε, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, ανταγωνιζόμαστε ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα, δυσκολεύουν για εμάς τα πράγματα αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, μέσα από συνεχή και σκληρή δουλειά. Υπάρχουν ακόμη ένα παιχνίδι για την κανονική διάρκεια και άλλα δέκα στα Play Out. Υπάρχουν πολλοί πόντοι διαθέσιμοι ακόμα αλλά όσο περνούν τα παιχνίδια και μένουμε πίσω από τις ανταγωνίστριες ομάδες όπως η Καβάλα που μας κέρδισε, η προσπάθειά μας δυσκολεύει περισσότερο.

Δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να παίζεις καλά μόνο εντός έδρας, πρέπει και εκτός να παρουσιάσεις ένα καλό πρόσωπο. Εμείς έχουμε νεαρά παιδιά, όλα κάτω των 24 ετών, δεν έχουν εμπειρίες. Η Β' Εθνική θέλει και εμπειρίες, δεν μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις λόγω της νεαρής ηλικίας αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ιστορική ομάδα, έχει λαό, ιστορία ακαι οφείλουμε για την ιστορία του ΠΑΣ να παλέψουμε μέχρι τέλους όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 18 Ιαν 2026 00:13 »
Τάτσης: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους του ΠΑΣ» (video)
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιαννιώτης προπονητής της Καβάλας Γιάννης Τάτσης ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΠΑΣ για την αναγνώριση και τον σεβασμό στο πρόσωπό του, φωνάζοντας το όνομά του αλλά και εκείνους του ΑΟΚ, τους οποίους είπε ότι δεν θα προδώσει ποτέ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ανέφερε πως η ομάδα του ήταν επιφυλακτική στο πρώτο ημίχρονο και κυρίαρχη στο δεύτερο όπου θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια δίκαιη νίκη σε ιδιαίτερο παιχνίδι με την έννοια πως πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα κυριαρχούσαν οι καιρικές συνθήκες, ο δυνατός άνεμος. Να χωρίσω το παιχνίδι σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο. Επιφυλακτικοί εμείς στο πρώτο ημίχρονο, να διαβάσουμε το παιχνίδι και κυρίαρχοι στο δεύτερο ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλο γκολ. Ήταν δίκαιη νίκη, δεν έχω να πω πολλά για το κομμάτι του παιχνιδιού, σας καλύπτει αυτό που είπα πριν. Έπαιζε σημαντικό ρόλο και ο αέρας. Δίκαιη νίκη, έχουμε τον Αστέρα Τρίπολης, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ήρθαν κάποια παιδιά, μεταγραφές, θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε στη χημεία μας, στον τρόπο παιχνιδιού για να τα πάμε όσο γίνεται καλύτερα».

Για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές: «Ποτέ δεν υπάρχει απάντηση. Μπορεί κάτι να προκύψει ή κάτι εξαιρετικό ή να συμπληρώσουμε κάτι αν μας προκύψει εμάς, μακάρι να μη προκύψει τραυματισμός κ.α. Μπορεί καμία, μπορεί και μία μεταγραφή. Για τον Στίκα δεν ξέρουμε κάτι ακόμα».

Για το που αφιερώνει τη νίκη:«Είπαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια ότι θα παίξουμε για τον κύριο Στέλιο (Γενικό Αρχηγό), του έχουμε στείλει μηνύματα όλοι, του έχουμε ευχηθεί, αφιερωμένη η νίκη σε αυτόν και την οικογένειά του να χαρούν και να έρθει γρήγορα κοντά μας. Το άλλο που θέλω να πω είναι ότι ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση και τον σεβασμό τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα που φώναξαν το όνομά μου, είναι η πατρίδα μου, η πόλη μου. Εκεί ξεκίνησα το ποδόσφαιρο και ευχαριστώ τους Καβαλιώτες φιλάθλους που δεν θα προδώσω ποτέ».

passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 18 Ιαν 2026 00:19 »
Οπαδοί του ΠΑΣ μαζί με Καβαλιώτες έξω από το γήπεδο της Καβάλας.

Εκτός Έδρας (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 18 Ιαν 2026 00:31 »

Συμφωνώ στο ότι η απομάκρυνση του Κούστα ήταν ολέθρια. Το context όμως; Με την σκεπαστή να έχει βγάλει προς τα έξω το καλά κρυμμένο επαναστατικό πνεύμα της κατά του προσώπου του;; Με τον άνθρωπο να περνάει λαϊκά δικαστήρια μετά από ματς που κοουτσαρε με τον πατέρα του άθαφτο; Σε συγκυρία που για να μείνουμε ζωντανοί πρέπει αναγκαστικά να κάνει τα χατήρια στον κόσμο; Μάλλον ήταν αναπόφευκτο.
Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το αναπόφευκτο.
Εκεί δείχθηκε απειρία.
Δεν λέω ότι θα σωνομασταν με Κούστα.Δεν το ξέρω.Λεω ότι εκείνη η στιγμή ήταν καθοριστική και μάλλον επιτάχυνε την κάθοδο προς τη Γ' εθνική.
Κρίμα πολύ κρίμα.Ηταν φανερό σε όσους έχουν στοιχειώδες ποδοσφαιρικό μυαλό ότι αυτή η ομάδα δεν χρειαζόταν άλλες αλλαγές.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 18 Ιαν 2026 11:44 »
Εκτος δραματικών αλλαγών λοιπόν , Γ εθνική . Σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Δε ξέρω τι είναι αυτό που σας κάνει να ελπίζεται για κάτι εκεί. Ή μάλλον ξέρω...αυτό που δε θέλουμε όλοι μας να δούμε.
Προσωπικά δε πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει να υπάρξει για πολύ ακόμα. Ο κόσμος με το ζόρι βοήθησε φέτος στη Β και με το ζόρι έρχονταν κάποιοι στο γήπεδο. Του χρόνου οριακά θα ρωτάνε πόσο ήρθαμε. Δε πιστεύω ότι θα υπάρχει έμπρακτη σοβαρή βοήθεια από τον κόσμο κι ούτε βλέπω να ψήνετε και κάποιος να την πάρει όπως είναι και να την τρέξει με χρέη και έξοδα. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε την κατάληξη άλλων ιστορικών ομάδων. Βολόδερμα στην Γ ή διάλυση.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Κυρ 18 Ιαν 2026 12:39 »
Δυστυχως ηρθε το αναμενομενο αποτελεσμα το οποιο ολοι αρνουμασταν να αποδεχθουμε ολη την εβδομαδα.
Η ομαδα δεν εχει αρχη, μεση και τελος.
Δεν καναμε ουτε 1 ευκαιρια σε ολο τον αγωνα και παραδοθηκαμε στις ορεξεις της Καβαλας.
Ειναι πολυ στεναχωρο το γεγονος οτι σε ενα τοσο κακο πρωταθλημα, θα καταφερουμε να βγουμε προτελεταιοι.
Οπως ειπε και ο fon νομιζω, εξαιρετικο το marketing του Σιοντη που εκανε πολλα πραγματα και μαζεψε λεφτα απο οπου μπορουσε, αλλα στο αγωνιστικο τα εκανε μανταρα δυστυχως.
Δεν μας εκανε ο Τατσης ουτε το καλοκαιρι ουτε πριν το διωξιμο Κουστα, ας τα λουστουμε τωρα.
Ο Γκουμας ειναι παρα πολυ λιγος σαν προπονητης, πολυ παλιας σχολης και επικινδυνος οσο και προκατοχος του.
Ας αρχισει ο ερασιτεχνης να ενημερωνεται και να σχεδιαει την επομενη μερα στην Γ εθνκη, με την ελπιδα να ειναι πολυ συντομο το περασμα μας απο εκει.
Μια ιδεα δικια μου ειναι να κρατησει ο Σιοντης το marketing της ομαδας, αλλα καποιος αλλος να κανει κουμαντο στο αγωνιστικο μπας και στηθει μια κανονικη ομαδα του χρονου

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 18 Ιαν 2026 13:09 »
Ότι θα κατεβάσει ο ερασιτέχνης ομάδα στην Γ εθνική; Ο δικός μας ο ερασιτέχνης, αυτός που ξέρουμε; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....