Αποστολέας Θέμα: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ  (Αναγνώστηκε 228713 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.965
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2675 στις: Χθες στις 00:41 »
Τα πρώτα που έρχονται στο μυαλό μου

Γιατί άργησε αυτό το έγγραφο 10 μέρες?
Κάποιοι δεν ήθελαν να το στείλουν...και κάποιοι παρακαλούσαν να μην το στείλουν?

6 μέρες πριν λήξει ο χρόνος ξαφνικά θυμήθηκαν να στείλουν πληρεξούσιο;...γιατί τόσος χαμένος χρόνος;

Πολλά περνάνε απ' το μυαλό μας...από το αν καλύπτει αυτό το έγγραφο την επιτροπή σωτηρίας...μέχρι το γιατί άργησε τόσο...

Τι παιχνίδι ειν αυτό;...και αν λέγαμε ότι 20 μέρες πριν ήμασταν στο και πέντε....τώρα τι μπορεί να γίνει;


Δεύτερο...δεν ξέρω αν μια απλή εξουσιοδότηση αρκεί...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 27.672
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2676 στις: Χθες στις 00:46 »
Βασικά γιατί περιμέναμε τόσα χρόνια να γίνουν αυτά που γίνονται φέτος;

Αποσυνδεδεμένος dio

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 611
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2677 στις: Χθες στις 11:57 »
Μετά την κωμωδία του θίασου των αφων Χριστοβασίλη τώρα θα συνεχισουμε με επιθεώρηση του θίασου Καχριμάνη -Μπέγκα

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.420
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2678 στις: Χθες στις 13:07 »
Βασικά γιατί περιμέναμε τόσα χρόνια να γίνουν αυτά που γίνονται φέτος;

Περίμεναμε να μην υπάρχει κανένα έσοδο πλέον για την ομάδα παρά μόνο χρέη. Τώρα μπορούν να την παραδώσουν οι αφοι. Αφού την εστίψαν για τα καλά

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.257
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2679 στις: Χθες στις 19:11 »
Επιπλέον όλες οι τουφεκιές τους για φέτος περνάνε στα χέρια των νέων διαχειριστών.

Άρα όπως προανέφερα και πριν 3-4 ημέρες, και οι Χβδες απεμπλακεισαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και οι τοπικοί άρχοντες έκαναν ότι υποσχέθηκαν. Δεν έβγαλαν και ανακοίνωση εναντίον τους!
Επομένως ο χαμένος της υπόθεσης είναι ο λαός του ΠΑΣ (όσοι μείνανε, μείναμε), οι οποίοι θα φέρουν και το ανάθεμα αν δε βρεθούν τα λεφτά (που δε θα βρεθούν πιστεύω.

Έτσι οι μετοχές περιέχονται στον ερασιτέχνη που αναγκαστικά (τι να κάνεις και αυτός, πόσα να δώσει...) θα τρέξει την ομάδα ερασιτεχνικά στη Γ ίσως και πιο κάτω κατηγορία.

Όλοι χαρούμενοι, όλοι ευτυχισμένοι σε αυτή την πόλη. Το πρόβλημα λύθηκε πάμε Πρέβεζα για μπάνιο. Από Σεπτέμβρη τα σπουδαία

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 844
    • Προφίλ
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2680 στις: Χθες στις 23:34 »
Παράθεση
.   Στον ΔΩΔΩΝΗ Super Fm 104,3 μίλησε ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας, ο οποίος εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αφού ακόμα και οι επενδυτές που έδειξαν ενδιαφέρον, δεν ήλεγξαν με ορκωτούς λογιστές τα οικονομικά της ΠΑΕ για να έχουν σαφή εικόνα των χρεών.

Μεταξύ άλλων είπε στην εκπομπή Super Magazino και στον Γιάννη Γιαννάκη:

«Θεωρώ τελειωμένη την ιστορία. Όταν υπάρχουν υποψήφιοι επενδυτές που δεν κάνουν έλεγχο με ορκωτούς λογιστές δεν μου λέει τίποτα. Ούτε νομίζω ότι η παρούσα διοίκηση θα πληρώσει για να πάρει παράταση. Στο παρελθόν είναι αλήθεια ότι ο αείμνηστος Χριστοβασίλης πλήρωνε στο παρά πέντε, με τη διαφορά ότι ποτέ δεν είχαμε την αίσθηση ότι τα είχε παρατήσει. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει τώρα, η διοίκηση έχει παρατήσει την ομάδα στην τύχη της. Οι επιτροπές σωτηρίας είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι τεράστια τα ποσά που απαιτούνται, εκτός κι αν βρεθεί άμεσα κάποιος».

Για το αν μπορεί έστω και στο παρά ένα να βρεθεί κάποια λύση: «Αν υπάρχουν λεφτά βρίσκονται και νομικές λύσεις, αλλά κάποιοι που έχουν τα λεφτά δεν βρίσκουν τον λόγο να επενδύσουν. Αν, όμως, υπάρχει κάποιος με πραγματικά λεφτά ο χρόνος επαρκεί και να διασφαλιστεί και να πάρει εγγυήσεις. Όχι όμως έτσι στον αέρα».

Για την επίθεση των αδερφών Χριστοβασίλη κατά πάντων μέσω ανακοίνωσης: «Δεν είναι ώρα για ανακοινώσεις από την πλευρά της διοίκησης, γιατί είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Ας τη χαρακτηρίσω άστοχη τουλάχιστον από πλευράς χρόνου που εξεδόθη. Έχω άποψη για το περιεχόμενο, αλλά δεν θέλω να τη σχολιάσω γιατί συνδέθηκα 10 χρόνια με την ομάδα και την οικογένεια Χριστοβασίλη και δεν θέλω να μπω στην ουσία. Συμβαίνουν πράγματα που με στεναχωρούν. Αν είχα την ευθύνη δεν θα ήταν αυτό το κείμενο. Βασικά δεν θα έβγαζα καν ανακοίνωση».

Και κατέληξε λέγοντας: «Κινδυνεύει σοβαρά το brand name του ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσω του ΠΑΣ ακούγεται το όνομα της πόλης».

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.942
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΦΗΜΕΣ Η΄ ΠΩΛΗΣΗ
« Απάντηση #2681 στις: Χθες στις 23:59 »
Τι λέει ο άσχετος ρε πουστη μου;

Μέσω του ΠΑΣ Γιάννινα ακούγεται το όνομα της πόλης γιατί αλλιώς δεν θα την ήξερε κανείς...Θυμάμαι στην Αθήνα όλες οι γκόμενες οι Αθηναίες, που ήταν άσχετες με την μπάλα μου λέγανε : κερδίσανε τα ΠΑΣ Γιάννινα;Δεν ήξεραν ότι είναι ο ΠΑΣ.

Και ο δικηγόρος μας λέει ιστορίες για να φοβηθούμε.

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του Π.Α.Σ. Γιάννινα λερώθηκε, καταπατήθηκε,κυλιδωθηκε από τον πατέρας τους το ΧΒ και έπειτα από τους αποτυχημένους κληρονόμους του.

Οπότε κύριε βηττα αργά φοβάστε για το όνομα μας.

Οπότε όταν με το καλό φύγουν, αλήθεια γιατί δεν δίνουν τις μετοχές και κάνουν πληρεξούσια για το management, τότε θα αρχίσει και η ανοικοδόμηση του Π.Α.Σ. σε όποια κατηγορία και αν παίξουμε.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!